Aktualizace a Hellevator novinka


AKTUALIZOVÁNO 6.3.2022 přidány informace a kód na odměnu u houbaře v kolonce zdarma nezapomeňte si to proplatit. :) než bude pozdě a kód  se stane neplatným momentálně byl přidán ještě jeden, který dává 25 karet do hellevatoru. Platí snad 11.3-.13.3. 2022, tak ho použíjte moudře. Nový Kod : Hellevator_22  

Update 11.1

Dung Hellevator chtíč a hněv

Od pátku 4.3  od 16 hodin budeme moci po dobu 10 dnů chodit do nového podzemka. Dohromady by to mělo obsahovat 500 podlaží a odměna by měla být veliká. Uvidíme co to bude. Každopádně je to pro celou gildu ( cech), takže čekám plnou účast a budu se snažit do pátku nahradit těch pár neaktivních, ať nám to lítá.

Omezení pro vstup je lvl 10+, takže by to měl zvládnout každý. Těch 500 pater se bude stupňovat  silou a obtížností.  Jedná se o výtah, který míří směrem dolů do podsvětí.

Pokud jste nevyužili kód na kartičky, hodinky a lektvar využijte to a aktivujte po  odehrání hellevatoru, aby se to mohlo přičíst předně těch 25 karet do hellevátoru a nepřišli jste o ně. Pak je zase uplatněte, aby se vám mohli od nuly každou půl hodiny načítat.  

kupon:   gilmour-hellevator

Klíčové karty:

V každém boji potřebujete klíčovou kartu, kterou obdržíte vždy po 30 minutách.Pokud nechcete čekat stačí použít houbu. Klíčové karty mají omezení  a to je  15 kusů různých karet. Nezapomeňte je využít, aby jste sbírali zase další a vešli se vám!! Zřejmě je bude možné najít i na cestách v hospodě. Není upřesněno, ale prý se vždy vejdou do batohu pokud jí někde nalezneme.

Po 24 hodinách se to resetuje o 20 pater, takže tam znovu budete mít lehčí potvory, než se zase vyšplháte, kde jste den předtím skončili.

Žetony pro cech:

Za každého poraženého dostává cech pekelné žetony do cechu, kde se na konci sečtou a výsledně bude dle pozice cech ještě odměněn. Čím obtížnější nepřítel, tím víc žetonů se dá pro cech získat.


Změna nebo vyhazov z cechu

Toto je docela důležitá informace pro hráče co rádi mění cech. Při této akci můžete změnit cech, ale 24 hodin se nepřičtou cechu žetony, které ten den nasbíráte při přestupu jinam. Sice si žetony nesete sebou, ale bude vám odečteno 5% za opuštění cechu, takže na totot si dejte pozor tím moc nepomůžete. Při vyhození z cechu nepříjdete o nic, ale čekáte 12 hodin, než se novému cechu přičtou vaše dosavadní žetony.

Po skončení této akce obdrží odměnu všichni členové cechu, kteří do Hellevatoru chodili. V žebříčku budeme moci sledovat, jak se náš cech drží. Odměna bude k vyzvednuti  po uzavření Hellevatoru.

Tři cechy s nejvíce žetony pekla v herním světě získají speciální profilové pozadí na 60 dnů, které se aktivuje rovnou, jen na tu odměnu si musíme týden počkat.

Po uzavření Hellevatoru budeme mít více akcí zkušenosti, houby, hodiny naruby, nějaké epické akce a pár dalších …neřeknu :D 

rada jak to hrát :

Za prvé nezapomeňte využít kód, který jsme vám v poštách posílali  gilmour-hellevator je to pro připomenutí.

Za druhé pokud máte v plánu investovat do hellevatoru nějakou houbu udělejte to pokud možno hned a nebo co nejdřív. Tím, že to vymlátíte o trochu dál vám zajistí víc žetonu pro pozici cechu v žebříčku a druhý den spadnete o 20 pozic, který už snadno dáte za nové karty během dne. Už to nebude potřeba dotovat protože to bude zásek a čím dál jste tím víc žetonu to nahodí já se nejvíc zasekla. kolem příšery na 252 poschodí a až po půlnoci spadnu o 20 pozic dám plno žetonů do cechovního umístění. :) Někde jsem samozřejmě níže dle levelů postav.

 Za třetí nezapomínejte, že karta se přidává po 30 minutách a max počet je 15 tudíž bych byla moc ráda, aby jste to využívali v ranních, odpoledních a večerních hodinách, doufám v co největší denní pravidelnou účast, ať jedeme bomby :) 


Změny :

Upraveny budovy a jejich světelná animace. Například oheň u kováře a budov.

Byl přidán nový úspěch za runy do alba.

V aplikaci lze přeskočit čekací dobu v aréně ťuknutím na krabici, lze až 50x denně akorát nevím jak přesně to má fungovat :D

Číslování podzemek, mazaní pošty u neaktivních hráčů automaticky, Přebarvení správce arény a jejich částí a změna písma u platinových run.

Mazlíčci ve zvláštních datumech dostali větší šanci k jejich nalezení.

V pevnosti při obnově vojska je to natáhnuté na max k výrobě vojáku je to usnadnění, abychom to pokaždé nemuseli natahovat na full a jen potvrdili výrobu.

Ikony v cechu byli překresleny a zjasněny, aby se na to lépe koukalo.

Denní kalendář s runou pokud je to přesahuje 10 run novemguadragintilionu pole run je zbarveno zlatě.

Dále drobné chyby a překrytí textu či porovnávání věcí bylo opraveno obsahuje to prostě takové ty maličkosti.


Komentáře

Okomentovat

Děkuji za komentář :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info