Kouzla a čáry úvod 3.část

Úvod 3/3

Kakashi se konečně trochu uklidnil a přikázal jim, ať se dojdou umýt, že se za chvíli bude podávat večeře, jen co to uslyšeli okamžitě běželi do domu. Naruto prolétl tryskovou rychlostí chodbami a za ním se držel Sasuke, aby se v těch chodbách neztratil. Konečně se dostali do umývárny a pořádně se vydrhli, aby je náhodou neposlal Kakashi umýt ještě jednou, což se Narutovi už párkrát stalo, takže to radši od té doby dělá pořádně, naposledy se skoro nedovlekl ani ke stolu, jaký už měl hlad.

Vrátili se spletitými chodbami přímo do jídelny, kde už se stůl prohýbal pod všelijakými dobrotami a uprostřed stolu byla pečená husa, oba se mlsně koukali na tu nádheru. Narutovi tekli sliny, ale nedovolil si bez vyzvání mistra sednout a pustit se do večeře. "Vypadáte jak hladový vlci, tak se pusťte do jídla." Pobízel je Kakashi a ani to nemusel opakovat. Jídlo jako zázrakem mizelo ze stolu snad bleskovou rychlostí a Kakashi nevěděl jestli se kluci nechtějí předhonit kdo toho víc sní. Přišlo mu to i docela zábavné, když má Naruto konkurenci napadlo hned mistra vyzkoušet to v praxi. Bude s tím, ale muset počkat do zítřka, protože zpozoroval, že oba dva jsou už najedení a klíží se jim únavou oči." No tak vidím, že jste dost unavení to už si asi nedáte zákusek?" Lákal je Kakashi. Naruto se hned probral a vyčkával co to bude za dobrůtku a šťouchnul do Sasukeho, aby taky alespoň ochutnal. Začali se otevírat dveře do sousední místnosti, ale nikdo tam nestál a po chvíli bylo slyšet vrzán koleček u pojízdného stolečku. Bylo to slyšet čím dál blíž jak se stoleček se zákuskem přibližoval, ale nikdo ho netlačil prostě projížděl pokojem, jako kdyby ho někdo ovládal neviditelnými nitkami. Na něm byl obrovský podnos přikrytý pokličkou a tak oba chlapci zpozorněli a chtěli nakouknout co se pod ním skrývá. Stoleček dokodrcal k Narutovi a ten k poklopu vztáhnul ruku, jakmile byl asi centimetr nad ním a chtěl uchopit pokličku stolek se sám rozjel na stranu kde seděl Sasuke i ten se natahoval po poklici, ale marně. Kakashi se dal do smíchu a pomalu nechal dojet podnos, až ke své židli. Naruto a Sasuke do něj zapíchli pohled a zavrtávali tak dlouho až se mistr musel odvrátit, jak mu to bylo nepříjemné. Konečně se všichni tři trochu uklidnili a Kakashi zvedl pokličku. Naruto se mlsně olízl a čekal, až mistr nařízne čtyřpatrový čokoládový dort. Sasuke zíral na tu dobrotu s otevřenou pusou a tak si mistr neodpustil malé popíchnutí. "Sasuke radši ti dam dort, aby sis mohl zavřít pusu." A znovu se uchychtl, ale tentokrát si dával pozor, aby ho ani jeden nezahlédl. Naruto, když do sebe nacpal obrovský kus dortu si začal hladit kulaťounké bříško. Zrovna odbíjeli velké hodiny na chodbě, bylo přesně deset večer nejvyšší čas jít na kutě. Při tom zvuku oba mladíci nadskočili. " Na to si snad nikdy nezvyknu!" Postěžoval si Naruto a zvedal se ze židle. Sasuke vstal současně s ním a přitom se díval do země. "Ty budeš mít pokoj hned vedle Naruta a vedou k vám spojovací dveře kdyby se něco dělo." Sasuke poděkoval za večeři a pomalu šel za Naruto, který měl za úkol ukázat mu jeho pokoj.

Šli dlouhou chodbou a po kruhovém schodišti, které stoupalo snad až někam do oblak. Sasuke se moc nespletl, protože místnost do které ho Naruto zavedl byla půlkruhová a v prostředku se nacházeli dveře, kterými prošel Naruto do svého pokoje a nechal dveře otevřené. Sasuke ho nechtěl obtěžovat, ale nakonec mu to nedalo a šel se podívat do vedlejší místnosti. Nahlédl a spatřil spíš hvězdárnu nežli pokoj pro učně.

Konec úvodu

V pokoji Naruta:

Naruto:Co tam tak stojíš? Pojď se podívat zrovna spadla hvězda.
Sasuke: No nechtěl jsem tě rušit, ale když jinak nedáš.
Zrovna spadla další.
Naruto: Přál sis něco než dopadla? Hlavně mi to neříkej nebo se to nesplní!
(Varoval včas Naruto, protože viděl jak Sasuke otvírá ústa a chce to prozradit.)
Sasuke: Stejně se to nesplní, to co bych chtěl mi stejně nikdo dát nemůže.
Kakashi: Myslel jsem, že už budete dávno spát a vy si tady povídáte, tak honem na kutě zítra
vás čeká dlouhý den.
Naruto: Vždyť už jdeme jen jsme se dívali na hvězdy, dobrou noc mistře Kakashi.
Kakashi: Hvězdy? Ach ano ty jsou důležité je v nich ukrytý váš osud a cesta po které máte jít.
Je dobře, že jste se skamarádili, alespoň tady nebude Naruto sám viď Sasuke.
Sasuke: Jsou nádherné jak si sami září na obloze, už se mi klíží oči dobrou mistře.
(a zachumlal se pod peřinu, že nebylo vidět kde má hlavu.)
Kakashi: Dobrou chlapci a mějte pěkné sny.

Celou noc Naruto spal, ale Sasuke se ze snu převracel, protože se mu opět zdál sen jak zůstal sám a jak ho pak našel Orochimaru. Děsivé na tom bylo, že ani nevěděl s kým bydlel nebo koho znal, jako by mu někdo vymazal paměť a nedovolil mu vzpomínat.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka