Mobilmánie 1/2

Konoha je jedno z vyspělejších měst, které se nachází v Ohňové zemi.
Kdo se ocitne v tomto koutě světa musí mít za každou cenu, alespoň jeden mobil a úplně nejlepší je, když máte v každé kapse jeden, kdyby se náhodou druhý porouchal a nebo volal další kamarád. V celé Konoze se zatím nenašel člověk, který by se nechlubil se svým mobilem a říkal, že ten jeho je nejlepší a co všechno umí. Byli tací, kteří se už bez něj neobešli vůbec, dokonce i pár minut bez mobilu pro ně bylo k zešílení. Někteří se i kvůli mobilům hádali, už to zašlo tak daleko, že se poprali na náměstí jen kvůli tomu, aby ten druhý uznal, že má zastaralejší model a nebo poškrábaný displej.

Jediný kdo chodil s hlavou v oblacích byl Naruto, který je vůbec nechápal, sám sice jeden starší mobil vlastnil, ale neměl páru co je to zač a už vůbec jaké má funkce. Na Naruta to bylo moc složité, ani esemesku poslat neuměl. Jednou, když byl doma, začal jeho telefon nadávat : "Zvedni mě nebo tě nakopu!" Naruto ho tedy zvedl ze stolu a čekal co se bude dít, ještě mu nikdy nikdo nevolal, ale místo toho si mobil řval pořád svou a ještě k tomu se začala výhružka opakovat čím dal častěji a hlasitěji. Už ten šílený řev nemohl vydržet a tak se dlouho nerozmýšlel a šel mobil hodit do záchodu a ještě na něj zakřičel "tady si řvi třeba celej den" a šel ven. Když se trochu uklidnil namířil si to přímo do parku na své oblíbené místo ale k jeho smůle se tam právě předváděl Neji se svým novým mobilem, kterých měl Naruto, už plné zuby a tak radši zůstal stát opodál a opřel se o strom kde měl krásný výhled na Tenten, která koukala na Nejiho mobil jako na zjevení, protože to byl úplně nový model. Během chvíle Neji vyzkoušel všechny funkce v mobilu a dokonce pustil rádio a Mp3 přehrávač, který Tenten doslova nadchl, zato Naruto byl přímo rozčíleny a chystal se dat Nejimu pěknou ránu do zubu. Než stihl něco udělat tak Tenten neváhala, vzala si svitek a přivolala asi deset mobilů v různých barvách.

Teď už se Naruto opravdu neudržel a bleskově vyrval všechny mobily Tenten z náruče a ještě stihl sebrat ten Nejiho, který zrovna přehrával nějaké video. Když se konečně vzpamatovali co se to vlastně dělo, bylo už pozdě. Naruto všechny mobily naházel do rybníka. Během okamžiku ho Neji chytil pod krkem a táhl k Hokage do kanceláře.

Tsunade si zrovna s jedním mobilem hrála, chtěla překonat rekord, který udělal Yamato a tak se od mobilu celý den nehnula. Byla tak zabraná do hry, že ani neslyšela klepání na dveře a tak zůstala koukat na nevítané problémy, které vstoupili do místnosti. První šel Neji, který za sebou táhnul Naruta a řadu uzavírala naštvaná Tenten. Tsunade nezbylo nic jiného než mobil uložit do šuplíků a poslouchat ty tři cvoky. Promluvila přímo ledovým hlasem "tak co se tady děje, že mě rušíte?" Podívala se směrem k Narutovi, který už začínal modrat jak pevně ho Neji držel pod krkem, aby nemohl proklouznout a tím uniknout trestu. Naruto si myslel svoje, podle toho jak babi Tsunade měla podlité očí poznal, že celou noc nespala a pokud hádal správně doteď hrála hru na mobilu. Přesně odhadl i kterou, podle jejího hladového pohledu musela hrát hada nebo jak se té hře říká. Připadal si jako jedna s těch hrušek, která měla být právě nemilosrdně sežrána hadem. Všichni v místnosti zatím mlčeli, protože neměli odvahu jí v tak hrozné náladě rušit, ale když už se stalo tak Neji promluvil a řekl jí všechno co se odehrálo. "Naruto nám sebral dvanáct mobilů a hodil je do rybníka teď jsem zvědav co s tím uděláte!" Tsunade měla co dělat, aby takovou zprávu překousla a tak se musela párkrát zhluboka nadechnout, ale vůbec to nepomáhalo spíš naopak byla čím dál víc zuřivější.

Po delší době se k nim Tsunade otočila a všichni viděli jak jí zajiskřilo v očích, naposledy když měla tenhle výraz prohodila Yamata oknem, když ji porazil ve hře.
Podívala se na Naruta a ten celý zbledl ještě víc než předtím a tak otevřel pusu a řekl jen to co si myslí už delší dobu "vždyť už pomalu nikdo nechodí na mise jak si pořád všichni hrajete s mobilama."

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka