Mobilmánie 2/2

Když dopověděl vešla bez zaklepaní do kanceláře Shizune a rovnou si to namířila k Tsunade, které vynadala, že už po několikáté neudělala svojí práci a je vzhůru celou noc a přitom si vůbec nevšimla, že v místnosti je ještě někdo další a tím pádem byla Hokage zesměšněna.

Shizune ukončila seznam nedostatků Tsunade a teprve teď si všimla hloučku v rohu místnosti.
Začala se před Tsunade uklánět a omlouvat se, že ruší na schůzce skupiny, která má byt vyslána na společnou misi a vycouvala rychle z kanceláře, aniž by jí stihla Tsunade vynadat.

Jakmile zabouchla Shizune dveře, tak se začal Naruto s Nejim dohadovat, že nikam spolu na misi nejdou, ale v tom jim oběma Tsunade flákla takovou facku, až se zastavili o betonovou zeď, v které nechali otisk svých postav, až začala padat omítka. To jim úplně stačilo a tak se raději dívali do země a zatínali pěsti. Nezbylo jim nic jiného než misi přijmout, protože momentálně se ve vesnici nacházeli jen hlídky a ostatní byli pryč na misích, takže sestavili tým ze zbývajících členu a to byl zrovna Neji, Naruto a Tenten. Velkou radost s toho neměli a tak si radši šli zabalit na cestu. Během půl hodiny se měli sejít u brány a vydat se do lesa, kde na smluveném místě mají předat svitek. Všichni dorazili k hlavní bráně včas a tak Neji jako velitel skupiny dal pokyn, aby vyrazili na cestu. Byla to jen krátká mise, zítra už měli být zpátky ve vesnici. Neji s Tenten hopsali z větve na větev vedle sebe a Naruta nechali za sebou jako by k jejich skupině ani nepatřil. Po delší době, když už byli daleko od vesnice Neji prozkoumával okolí biakuganem a najednou se zaměřil na jedno místo odkud cítil cizí chakru, nebyla nikoho z vesnice na to by dal krk. Tenten jen přikývla na jeho signál a mávla na Naruta, který byl bleskově vedle nich připraven na útok nepřátel. Cizí jednotka se blížila k nim a tak utvořili bojovou pozici a vyčkávali, když byli tři ninjové blíž Neji poznal, že je to jednotka z Písečné vesnice. Pozdravili se s Temari, Kankurem a Garrou, kteří byli vysláni k nim do vesnice jako zastoupení o vyjednávání míru s jejich vesnicemi a tak pokračovali skupiny každá svým směrem. Navečer dorazili na místo výměny svitku dřív, zůstali pro jistotu připraveni kdykoli zaútočit a bránit svitek. Dokonce už Narutovi odpustili jejich zničené mobily, protože viděli, že se jim spolupracuje mnohem lépe než když někomu volali jestli dorazil na určené místo a rozhodně se jim nemůže stát, že jednomu z nich zazvoní mobil a prozradí tak svou polohu nepříteli. Nakonec usoudili, že Naruto měl úplnou pravdu tak se do mobilů zahleděli, že při misích nedávali ani pořádně pozor kam jdou. Splnili úkol bez problému a pomalým krokem se vraceli zpátky do vesnice, když dorazili do kanceláře Hokage a oznámili jí splnění mise tak Naruto a Tenten odešli domů, ale Neji se tam ještě pozdržel.

Vyprávěl Tsunade jak proběhla mise a jak se mohli spolehnout jeden na druhého aniž by měli při sobě mobil, který rušil jejich soustředění. Tsunade ho vyprovodila ze dveří a začala přemýšlet. Opět nezamhouřila celou noc oči a ráno si zavolala Shizune, které vysvětlila svůj plán. V kanceláři sestavili nový zákon pro vesnici : Všechny mobily budou naházeny do rybníka a pokud přijde nějaká návštěva bude muset u brány mobil odložit do úschovy, protože ve vesnici budou zakázány mobilní telefony pro dobro Listové vesnice.

Tuto vyhlášku nechali vyvěsit na náměstí a kupodivu ani nikdo neprotestoval asi už poznali špatný vliv telefonů. Teď byli v rybníku utopené snad všechny možné modely a barvy mobilů na které se chodili vesničané dívat, aby si připomněli jaké zlo se ve vesnici nacházelo.

Kdykoliv přijela návštěva chtěla vidět toto místo a tak se z mobilového rybníku stala spíše atrakce pro turisty. Ještě teď všichni vesničané zvou Naruta na rámen, aby mu vyjádřili vděk, že vesnici zachránil od jisté záhuby a Naruto byl zase rád, že chodí spát s plný žaludkem.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka