Tajemná vesnice 2.díl

Konečně jsem dopsala druhý dílek tak tady je snažím se jak to jde, ale moc to nejde. Snad to aspoň někdo přečte a nebudu mít ostudu. Slibuju, že snad v příštím díle to nebudu tak rozebírat a konečně půjdou na misi Mrkající


Hokage se nakláněla nad mapkou vesničky kam má poslat čtyřčlennou výzvědnou skupinu. Ňadra se ji dmula z výstřihu a skoro přes ně neviděla. Hm, asi bych si je měla zmenšit "Henge přeměna."To by ušlo řekla si v duchu. Název vesnice neměla a tak jí už kdysi pojmenovali jako Tajemná, když se k tomu nikdo neměl. Tam kdysi jeden tým plnil misi. Chtěla si přečíst svitek co obsahoval informace o této zvláštní vesnici, ale než stihla přečíst první řádek rozsypal se jí drahocenný spis v ruce. Jediné co zůstalo čitelné byl kousek, kde byl napsán datum. Deset let staré a nikdo se nevrátil. Proboha co je to za místo, kladla si otázku Tsunade a snažila se ještě cokoliv rozluštit. Bylo to marné víc se nedozvěděla a tak se musela spokojit jen z hrubým popisem co byl přepsán před pěti lety na normální papír. Prostudovala pár řádku, které byli absolutně k ničemu.

Mezitím se do kanceláře přemístila Ina. S malou úklonou a respektem se postavila před Tsunade. " Hokage všechny tři jsem svolala. Za chvilku by měli dorazit." Zvedla hlavu od mapky a papírů. "Dobře teď bych potřebovala vědět jestli někde není něco bližšího k téhle misi typu B?" Ino přistoupila ke stolu a uviděla rozpadlý svitek na padrť. "Bohužel vše bylo ve svitku." Zakroutila hlavou. Tsunade chvíli přemýšlela, až nakrčila čelo a svitlo jí v jantarových očích. "Jako velitele týmu potřebují někoho kdo zvládne jakoukoliv misi." Ino nenapadl nikdo kdo by se mohl přizpůsobit misi, o které se skoro nic neví. "Dojdi pro Ibikiho!" Řekla Hokage nahlas bez sebevětšího zaváhání. "To ale.." Ino nestihla nic říct, protože jí Tsunade okřikla. "Žádné odmlouvání já jsem pátá Hokage a tohle je moje rozhodnutí!"

Ino rovnou vypochodovala z kanceláře. Nemělo cenu jí něco říkat, je to Hokage a měla by vědět co je pro každou misi nejlepší. Určitě zvážila všechna pro a proti. Zabočila ke schodům a rychle je seběhla až dolů. Na posledním schodě potkala Elorien Lisu a za ní se vlekla Mayu Uchiha. Obě dívky se zasekly u dveří a dohadovaly se, která vejde jako první. "Uhni Liso já musím k Hokage!" Výhružně se na tu nicku podívala. Lisa se nenechala odradit a ještě do Mayu strčila. "Taky mě volala, takže tam jdu první." Přetahovaly se u dveří. Ino chtěla zasáhnout, ale pak si řekla, že dojít pro velitele mise je důležitější. On už si poradí je to přece jenom Morino Ibiki. Teď věděla, proč Tsunade vybrala zrovna jeho. Sice bude dost velkou ztrátou, když nebude u výslechů, ale na druhou stranu nikdo jiný se opravdu nehodí lépe.

"No tak pusť mě Liso nebo ti vyškubu vlasy. " Křičela Mayu a snažila se dostat na první schod. "Ani náhodou byla jsem tady první. To si myslíš, že uhnu jen kvůli tomu Uchiha znaku co máš na zádech? Pche." Obě do sebe strčily až spadly na zem. Přímo mezi nimi prošla Suri Minori, jen se na ně podívala svýma světlýma očima a s nic neříkajícím výrazem proplula na schodiště. Lisa se okamžitě zvedla ze země a pádila za ní s úmyslem Minori předběhnout. Mayu se vzpamatovávala z pádu na zadek a než vstala byly obě už dávno nahoře. "Z cesty." Křičela Lisa na Suri, která si šla pomalým tempem. Lisa prolítla kolem až minula kancelář Hokage o dvoje dveře než na to přišla Suri už klepala před kanceláří na dveře.

"Vstupte." Ozvalo se z úst Hokage Tsunade.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka