Tajemná vesnice 3.díl

Tady je další díl vynutilo si ho jedno strašidlo takže je narychlo sepsaný :D Omlouvám se za chyby, ale ani mi nedala čas je zkontrolovat :D Pěkný počtení. P.S JE TO NUDÁ :D :D

"Vstupte." Ozvalo se z úst Hokage Tsunade. Sedla si do křesla, protože už byla dlouho nakloněná nad papíry, s kterými si nevěděla rady a potřebovala si odpočinout. Pohodlně se opřela a čekala kdo vejde.


Uchiha se jen tak nevzdá opakovala si v duchu Mayu a nahromadila chakru do chodidel. Zapřela se o stěnu a začala stoupat nahoru. Přesně v moment kdy někdo zaklepal na dveře kanceláře Hokage se Mayu vyhoupla do otevřeného okna. "Hlásím příchod Hokage." Hrdě se postavila před Tsunade. Ode dveří přišla Minori a hned za ní Lisa, která měla na hlavě pár pavučin. Hokage se na ty tři kunoichi podívala a nevěřila, že by mohly zvládnout tak obtížnou misi, když už teď štvou jedna druhou. Možná ty dvě, ale Lisa nevypadala nijak zkušeně a byla to teprve její 8 mise a ve většině působila jen samé problémy. To je další důvod proč s nimi chce poslat Ibikiho jako velitele skupiny. Co kdyby se náhodou zase rozzuřila.

Nemusela dlouho čekat a ozvalo se další zaťukání na dveře. "Pojď dál. Tohle je váš velitel a budete ho poslouchat jasné." Řekla a viděla jaký má mezi nimi respekt. "Od čeho máte ty jizvy?" Vyptávala se Mayu a pozorně si je prohlížela. "Chceš taky takovou?" Ptal se statný plešatý muž s velkýma jizvama přes půl obličeje. Mayu se už radši dál nevyptávala. Minori jen řekla. "Hai a co je naše mise?" Docela bystrá osůbka pomyslel si Ibiki a podíval se na poslední z nich. Byla ze všech nejmenší a nejmladší, ale něco z ní vycítil nějakou velkou sílu ukrytou hluboko pod povrchem. Jen matně zahlédl temnotu, která ji halila myšlenky a nedovolovala mu ani nahlédnout dál. Ještě nikdy se nestalo, že by neodhalil pár informací.

Chtěl se zeptat přímo, ale Hokage ho předběhla a začala vysvětlovat co mají za úkol.

Hokage: Vaší misí bude zjistit co nejvíc informací v Tajemné vesnici na severu hor.
Mayu: Kdy vyrazíme?
Ibiki : Okamžitě jen si dojdete zabalit.
Minori: Hai! (Víc vědět nepotřebovala)
Lisa: To je jako všechno?
Ibiki: Jo máš s tím nějakej problém? Jinak nekecat a mazat si zabalit. Za půl hodiny sraz u brány!

Všechny tři fofrem zmizely z kanceláře. Lisa se vyštrachala na první střechu v dohledu a doskákala až domů, kde do batohu naházela pár kousků oblečení a něco k jídlu. Přibalila dostatek zbraní, i když to nejdůležitější bylo její součásti. Pak se na chvíli zamyslela a pevně se rozhodla, že bude věřit veliteli Ibikimu. Sice o něm zatím moc nevěděla, ale jedno přece a to, že je nejlepší vyslýchač vězňů v celé Listové vesnici a dá se na něj stoprocentně spolehnout. Dobalila batoh a přehodila si ho přes rameno. Naposledy se rozhlédla po svém pokoji a vydala se k hlavní bráně.
Mayu už měla všechno připravené na cestu, když se dostala konečně do sídla jejího klanu Uchihu. Rozloučila se s Itachim a Sasukem, a protože bylo ještě trochu času došla si koupit něco k jídlu, aby neměla hned hlad až vyrazí na cestu.
Zavlály světle bílé vlasy, když Minori pomalu došla k bráně. Věci měla už dávno sebou jen popadla doma tašku a přidala něco k jídlu. Nechtěla se později zdržovat a teď tu byla sama a čekala na ostatní.

"Tsunade ani se tě nemusím ptát proč si zrovna poslala mě, ale co nechápu je ta sestava kunoichi, kterou posíláš pod mým velením na misi typu B. Nevypadají nijak silně" Řekl svůj názor, ale hned věděl, že přestřelil. Tsunade vstala od stolu nerada by ho zase přepůlila jako poslední. Blesklo jí v očích a hněvem se jí zkřivil obličej. "Jak se opovažuješ říkat, že Hokage skryté Listové vesnice dělá špatná rozhodnutí!!" Vyštěkla na něj tak zostra, až Ibikimu přeběhl mráz po zádech. Sakra ta má, ale páru pomyslel si a neopovážil se říct jediné slovo. Tsunade se zhluboka nadechla, aby se trochu uklidnila a dodala. "Ta černovláska Mayu je z klanu Uchiha a zatím překonala očekávání, další je Minori ta bělovláska. Vypadá křehce, ale už bys mohl vědět, že zdání někdy klame tahle se totiž vymyká průměru. Poslední, která jde s tebou na misi je Lisa. Pravda trochu mladá a někdy pěkný třeštidlo, ale má v sobě víc síly než já a navíc v sobě má od narození démona. Takže bych tě poprosila, aby si na ni dohlédl."
Ibiki všechny informace vstřebal a vzal si od Tsunade mapku s vyznačenou trasou do Tajemné vesnice.

Přišel akorát, když se dostavily k bráně. "Všechno potřebné vám řeknu cestou. Připravené?." Sborově kývly. Tak aspoň v něčem se shodnou ulevilo se Ibikimu. "Tak jdeme." Přikázal a dal se do běhu po zarostlé cestě podél opevnění vesnice.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka