Tajemná vesnice 8.díl



Co se to chystala našemu medvědovi udělat? To bych si nikdy neodpustil. Nabádal se vrchní hlídač brány a došel až k zrzce, která před chvíli usnula. Vypadá jako normální kunoichi, ale něco jí dělá silnou. Tak to proto se medvěd z ničeho nic sebral a upaloval až sem. Cítil velké nebezpečí a já už se strachoval, že jsem nad ním ztratil kontrolu. Poplácal medvěda po tlapě a nařídil mu ať se vrátí k vesnici, která byla nedaleko. Sám dohlédl na přenos cizích ninjů do bariéry. Musejí nejdřív projít zkouškou, než budou moct mluvit s vůdcem. "Odneste je dokud ještě spí." Použil ještě trochu svojí síly, co kdyby se probudili dřív.


Hm čtyřčlenná skupina z Listové. Kdo z nich je asi velitel přemýšlel a sám následoval nosiče až doprostřed bariéry. "Tady jsou Manu pusť se do práce." Přenechal je hnědovlasému vytáhlému klukovi. Sice na to nevypadal, ale byl to specialista na genjutsu. "Dobře pokud projdou zkouškou tak je zavedu do vesnice. Ty se vrať střežit vchod."

Manu se naklonil nad nějakým ninjou podle čelenky byli všichni z Listové vesnice. Vypadá dost zkušeně, když se podíval na rýhy, které hyzdily jeho obličej. Vyvolal genjutsu a nechal ho napůl probudit. Byla to sice námaha udržet ho v polospánku, ale jinak by nemohl provést nic. Takhle to vypadalo jako sen a Manu jen splétal pavučiny a nahlížel jak se bude chovat. Hned na začátku se tenhle ninja zablokoval a nebylo možné pokračovat. Jak jsem předpokládal má silnou mysl a obranu proti vyslýchání. Pomalu zrušil svou techniku a to samé zopakoval u třech kunoichi, které cestovaly s ním. První černovlasá dívka měla takový zmatek, že to vzdal a zkusil ty zbylé. Bělovlasá, krásná. Manu na ní mohl oči nechat, ale i tak spustil svou techniku, už se chystal porozhlédnout, ale krom mlhy se mu nic neodhalilo. "Tyhle ninjové jsou asi něco speciálního, ale jak se dozvím jestli mají dobré a nebo špatné umysli." Řekl si sám pro sebe a přistoupil k zrzce, která nebyla už pod vlivem techniky spánku. Jak se jí tohle povedlo. Brumlal si, protože tomuhle do dnes nikdo mimo vesnici neodolal, až teď tato dívka. Manuovi to nevadilo aspoň jí nemusel napůl budit, ale zřejmě bude klást odpor. Docela ho to překvapilo, ale nic nedělala jen dál ležela na provizorním lůžku a koukala se na něj. Asi si uvědomila, že z této bariéry není úniku. Sotva použil genjutsu byl něčím vyhozen a odtáhnut. Nespatřil co to bylo, ale sálalo to i skrz ní. Chakra hodna nějakého monstra. Raději toho nechal a postupně všechny přivedl k vědomí.

Ibiki si promnul oči a pomalu vstal z nepohodlného lůžka. Rozkoukal se a zjistil, že už nejsou v tom divném lese. "Kde to jsme?" Řekl nahlas a autoritativně. Manu zpozoroval, že se probral a tak k němu přistoupil. Tohle bude vůdce pomyslel si, když se podíval na postaršího muže ve středním věku nemilosrdně poznamenaného nějakým mučením a nebo těžkým bojem. "Dobrý den mé jméno je Manu. Právě jste u výslechu před tím, než vás pustím do naší Tajemné vesnice." Ibikimu se z časti ulevilo, když zpozoroval, že ostatní jsou v pořádku kousek od něj. "Můžete mi říct co jdete dělat do Tajemné vesnice a vaše jména?" Otázal se Manu tentokrát všech. Slova se ujal Ibiki jakožto velitel skupiny. " Lisa Elorien, Mayu Uchiha a Suri Minori." Ukázal na tři kunoichi. Jedna po druhé vystoupila z řady, aby Manu věděl, která je která. "A vy?" Tahle otázka byla namířena přímo na něj o ty holky přestal mít zájem. Nebudou tak důležité pomyslel si a civěl na ninju s jizvamy. "Morino Ibiki ze skrté Listové vesnice. Naší misí je přinést od vás techniku uspávání." Řekl bez obalu přesné informace. Manu se skoro zadusil, když…..

Konec 8. dílu :D Co se stane dál? Já už to vím :D Doufám, že se líbí a zkuste odhadnout co se pak mohlo stát :D Dostanou se od Manua nebo budou uzavřeni v bariéře? Hmmm to bude v dalším díle :D

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka