Koťata :)


Po delší době posílám jednu jednorázovku tak snad se bude líbit. Jak název napovídá koťata dostaly hlavni roli.
Přednastaveno :) Už abych měla pc doma :)

Venku se zrovna přehnala silná vichřice a po všech ulicích ve městě létaly různé letáky a smetí, dokonce i některé popelnice byli převrácené a jejich obsah se povaloval na chodnících a krajích silnic. "To zas bude práce dát všechno do pořádku!" Říkala zrovna jedna dobrovolnice Sakuře. Ta jen kývla hlavou a daly se do práce. Rozhlédly se po tom neuvěřitelném bordelu a jen si povzdechly.


Hináta začala rovnat popelnice na chodník kam patřily a Sakura nabírala vysypaný obsah na lopatku a vracela zpátky do popelnic, aby bylo na ulici čisto a pořádek. Navíc byl zrovna den svozu odpadu a tak museli dost pospíchat, aby uklidily. Konečně měly hotovou hlavní ulici a obě byly spokojené se svým výsledkem, jak se jim podařilo všechno dát na své místo. Po chvíli odpočinku se pustili do postraních uliček, které na tom byli o něco lépe než si původně myslely a jen občas napíchly na bodec nějaký papírek a za chvilku měli uklízené další tři uličky. Další ulice byla hrozně dlouhá a na konci temná, protože v ní byli vysoké paneláky a stínili světlu. Hinata se trochu bála, když se blížili ke konci slepé uličky, ale Sakura jí trochu popostrčila a tím jí dodala trochu odvahy udělat dalších pár kroků do zšeřelého zákoutí. Sakura šla hrdě jako první a prohlásila. "Hin tady měl snad někdo mejdan." Rozhlédli se a viděli asi sto válejících se prázdných plechovek od piva a nezbylo jim nic jiného než si vzít pytle na odpad a do druhé ruky bodec a daly se do práce. Za krátkou chvíli byly překvapené jak jim mizí plechovky a naplňují se pytle. Už byly obě dost unavené, ale chtěly svojí práci dotáhnout až do konce. "Ještě pár plechovek a máme padla." Hináta se jen usmála a pokračovala, dokud jí ještě ruce poslouchaly. Zbyl jim ještě vyčistit ten nejtmavší kout za velkým kontejnerem, ale Hin tam prostě nedostala a tak to zbylo na Sakuře.
"Už to mám ještě jedna a….."

Nestihla ani doříct a volala na Hin. "Rychle pojď se podívat ty jsou, ale nádherní." Volala na ní Sakura a dívala se do bedny, v které byli dvě koťátka. Jedno se pořád chtělo dostat z krabice a druhé spokojeně spalo jen občas se protáhlo. Sakura vzala černého kocourka z krabice do náruče a začala se s ním mazlit, Hináta si vzala opatrně zrzavé koťátko a poslouchala jak začalo příst. "Ty jsou rozkošní a oba kocourci, měli bychom je odnést do útulku co říkáš?" Říkala Sakura a hladila černé kotě, na to jen Hin přikývla a dali se nejkratší cestou k útulku. Kotě se dívalo na Hinátu blankytnýma očima a ta hned věděla, že už ho nikam nedá. "Sakuro co kdybych si tohle kotě nechala?" A ukazovala na zrzounka, který začal znovu příst, když ho pohladila. "Hin nebudeš mi věřit, ale zrovna sem chtěl říct to sami jen se mi víc líbí ten černý jak na mě kouká temnýma nazlobenýma očkama." Obě dívky se na sebe usmály a vydaly se cestou domů. Mezitím kocourci usnuli a probudili se až doma v pelíšku a hned se rozhlíželi, kde to jsou. " Pojď ke mně Sasuke no tak máš tady mlíčko." Černý kocourek se opatrně vydal na průzkum, až došel k misce s mlékem a opatrně se snažil napít, až mu mléko stékalo po bradičce. "Proč si ho pojmenovala po nejhezčím klukovi ze školy ?" ptala se Hináta a přitom volala na zrzounka. "Naruto pojď se taky napít." Druhé kotě přihopkalo a hltavě začlo pít z misky. "Ty si, ale mlsný Naruto." Sakura se uchychtla a ptá se Hináty. " A proč ty si ho pojmenovala po druhým nejhezčím klukovi ve škole?" Hinata se červenala snad až za ušima a nebyla schopná odpovědi. Obě dívky se daly do smíchu a kocourci na ně koukali jak na blázny.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka