Kouzla a čáry 24.díl


ODHALENÍ ČÍŠE!!!!!!


Jen co jsme dojedli poslední sousto, už vrzla židle a Kakashi stál na nohou připraven jít do sklepení a ukázat nám konečně tu číší. Dost nás to zajímalo a tak jsme se hned vydali za ním, aby nám náhodou něco neuniklo. Nejraději bychom Kakashiho předběhli, protože cestu do sklepení známe už z paměti jen jsme nevěděli co nás čekat, takže jsme se oba drželi těsně za ním. Každou chviličku na mě Naruto mrknul a já mu stejnou minci oplatil byl snad zvědavější než já a to je co říct.


Cestou po schodech nám zatarasili dva skřeti, které Kakashi mávnutí rukou odvolal a tak hned zmizeli, jen oblak kouře nasvědčoval, že ještě před chviličkou tady byli. Mohli jsme pokračovat až dolů k tak známým kovaným dveřím, které známe snad z paměti a nesčetněkrát jsme jimi prošli do laboratoře. Hned na to jsem aktivoval štít, abych Naruta ochránil před právě letícími střepy z prasklé zkumavky na prvním stole. Ještě několik jsme museli všichni aktivovat štítové kouzlo než se nám všem podařilo projít až na konec sálu a za poslední stůl na kterém pobublávali různě barevné tekutiny a okolo toho všeho se snášelo tolik páry, až to připomínalo hustou mlhu v které by se mohl každý snadno ztratit. Kakashi přistoupil ke zdi a my jen čekali co bude následovat. Otočil se čelem k nám a pár pokyny pravou rukou se za námi utvořila téměř neviditelná zeď, která byla tvrdší než diamant. Hned nás napadlo, že to slouží k okamžitému zaštítování proti výbuchům, ale také k nenarušení počínajícího obřadu.


Naruto: Mistře co se bude dít, když jste použil tak velké ochranné kouzlo proti vniknutí a vyrušení, pokud vím teď se nikdo z nás nemůže dostat ven a ani dovnitř.
Kakashi: Jsi bystrý Naruto nic jiného jsem od tebe nečekal a co ty Sasuke, nepřijde ti něco zvláštní.
Sasuke: Jo.
Naruto: Cooo? Ty sis ještě všiml něčeho jiného?Kde jako.
Kakashi: Na kouzla seš jednička, ale skrytá místa ti asi nic neříkají viď Naruto?
Sasuke: Ta zeď za vámi není zeď!
Naruto: Sasuke nemluv v hádankách kdo ti má potom rozumět!

Než by Kakashi něco vysvětloval Narutovi tak raději sundal poklop ukrývající vzácnou číši, která se v jejich rodině drží už staletí. Naruto jen nevěřícně zíral na odkrytou díru ve zdi a snažil se vydržet na místě, jinak by už dávno prozkoumával co všechno je ukryto v díře, od které se nacházel jen pár kroků.

Kakashi: Abych ukojil vaší zvědavost. ( A pomalu vytahoval číši z úkrytu)
Naruto: To je to o čem jste mluvil, vypadá jako obyčejná co je na ní tak zvláštního. (než stačil doříct, už cítil tu magickou moc, která sálala z číše.)
Sasuke: Ty seš fakt šašek, když mistr Kakashi říká, že je důležitá a vzácná tak to asi tak bude tupče.
Kakashi: No tak dost. Potřebuju vám k tomu říct pár maličkostí než započnu krevní obřad.
Naruto: COŽE? Krevní obřad no to se mnou nepočítejte, nesnáším pohled na krev.
Sasuke: Musíš to přežít. (Zašklebil se na Naruta)
Naruto: Tady nezůstanu ani vteřinu.
Kakashi: Naruto počkej to nemůžeš!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka