Kouzla a čáry 25.díl


OBŘAD!!

Už to znáte opět hodnoťte povídku ať vím za co stojí. Toto je přednastavený článek takže vaše reakce si přečtu večer. Děkuji všem co ke mě chodí :)

Ještě zaslechnu mistra Kakashiho jak říká "Naruto počkej to nemůžeš!" a hned na to jsem byl odmrštěn mocnou silou nepropustné bariéry. Nevím co se dělo pak, ale probudil jsem se na zemi a Kakashi se Sasukem stáli nade mnou a něco říkali, jen jsem nerozuměl co, než se mi vrátil sluch a pak jsem zaslechl Sasukeho. "Je to pako, kdo jiný by se snažil projít, když ví, že je vlastně uvězněn." Kakashi si povzdechl a odpověděl. "Jen náš Naruto." Oba se dali do smíchu, ani si nevšimli, že už jsem se probral a čučím na ně jak tele na nová vrata.


Naruto: Kdo je u tebe pako, radši mi pomoc vstát ty ignorante!
Sasuke: No to je dost, už ses vyhajal do růžova a nebo máme ještě chvíli počkat?
Kakashi: Asi jste oba zapomněli co máme dneska v plánu, myslel jsem, že to budete brát trochu vážně.
Naruto: Dobře už se budu snažit bejt v klidu, jen žádnou krev jo. (snažil se to ještě zachránit)
Kakashi: Bez ní nic nedostaneš a navíc je klíčová na zrození.
Sasuke: Zrození čeho?

Kakashi: Už bych vám to řekl, kdyby se tady Naruto nesnažil zabít.
Naruto: Sem v klidu. (Sednul si na zem stát už se mu nechtělo)
Kakashi: Dobře tak v tom případě můžeme začít s obřadem. Tato číše má moc zrození vašich ochránců a pomocníků. Tímto dnem se z vás stávají plnohodnotní čarodějové, i když máte ještě několik nedostatků, ale času je málo a tak to vše musíme trochu uspíšit. Dávejte dobrý pozor tu číši budete příště předávat svým nástupcům a do té doby jí musíte ochraňovat za každou cenu i za cenu svého života rozumíte. Ještě nikdy nebyla ukradena a tak to taky musí zůstat ve špatných rukách by způsobila jen smrt a zkázu.


Přesně takhle mi to říkal dědeček a já to předám dál svým učedníkům, kteří dnešním dnem získávají titul čaroděje. Je zbytečný říkat k tomu něco víc, když podstatu už jsme řekl. Snad chápou jak je důležité nasazovat kvůli ochranně číše i život. "Začneme!! Ty první Sasuke a Naruto pořádně se koukej nejde to zopakovat tak ať to umíte." Oba jsme se vecpali až k číši a snažili se pochopit její moc. Mistr Kakashi smíchal vodu a přísady do číše a pak vytáhl ze zdi silnou knihu, vypadala jako kronika a vlastně tomu tak bylo. Dál se snažil něco nahmatat v temné díře ještě něco dalšího. Byl to brk a lahvička s inkoustem, ale né tak ledajaký brk, tenhle hrál všemi barvami. Sasuke zalapal po dechu, když spatřil ocasní brk z Grifa. "Naruto, Sasuke tenhle brk nesmíte nikdy ztratit, protože je spjat s kronikou a to samé platí o inkoustu, takže opatrně s nimi jasné." Pak Kakashi otevřel kroniku a položil brk na nepopsanou stránku, odzátkoval lahvičku a brk opatrně namočil do inkoustu, který nechal v lahvičce. "Sasuke tvůj prst a neboj jen to štípne." Sasuke natáhl nad číši ukazováček a Kakashi ho bodl do prstu a nechal skápnout tři kapky krve, které dopadli do roztoku v číší. Hned se zbarvil celý obsah do ruda a vytvářel malý vír uprostřed. Pozorovali jsme jak se točí stále rychleji div, že se tekutina nerozlila, ale jako by jí tak něco udržovalo. Ze středu číše začal stoupat obláček jemného kouře a tvořit nějaký tvar, dalo se špatně odhadnout co to má být dokud se nezačal zhmotňovat obrys. Naruto koulel očima a nevěděl co si o tom má myslet a Sasuke ten jen pozoroval co se to vlastně před ním odehrává, než to oběma došlo.

Naruto: No tak to musím zkusit taky přece si to nenechám ujít, když Sasuke má takové roztomilé zvířátko.
Kakashi: Ono budeš muset Naruto víš. Takže tě klidně i přinutím nemáš na vybranou.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka