Tajemná vesnice 9.díl

Po dlouhé době přidávám něco ke čtení moc se omlouvám pořád nemám svůj pc :(
Doufám, že to vydžíte já už teda ne :) Ať se vám dílek líbí :)

Manu se skoro zadusil, když zaslechl Ibikiho jméno. "To to to nemůže být pravda." Ibiki zvážněl a zamračil se. Doteď se držel, ale tenhle Manu mu nebyl nijak příjemný. Rozhodně nepochopil co tím myslel. "Co nemůže být pravda?" Dožadoval se odpovědi a zle se na Manua podíval. Tomu naskákala husí kůže po celém těle, protože se k němu ještě nikdo takhle nechoval. Vždycky ho lidé ve vesnici uznávali a spíš mu podlézali kvůli jeho skvělým schopnostem, ale dnes tomu tak není. "Vy jste můj vzor." Vyhrkl na Ibikiho a skoro se mu sesypal k nohám. To je ze mě tak vedle? Podivil se Ibiki a nechal ho skoro ležet na zemi. "No a co s námi bude?" Přešel v klidu zhroucení Manua a soustředil se na to hlavní. "Pardon já zapoměl samozřejmě můžete vstoupit do Tajemné vesnice." Manu spojil dlaně a zrušil několikavrstvou bariérovou techniku. "Působivé." Uznal Ibiki a vykročil směrem kde viděl hlavní bránu. Holkám nemusel ani nic říkat, protože byly hned za ním. Manu si ani neuvědomil svoje povinnosti a nechal je jít místo toho, aby je doprovodil k bráně jinak je stejně stráž nepustí. Jen co si to domyslel upaloval tryskem dolů z kopce a těsně zabrzdil před bránou no spíš skoro narazil.


Už je tu zase. Lisu štval na nejvyšší možnou úroveň už jen tím pohledem, kterým jí skenoval z venku tak i ze vnitř. Co všechno může vidět? Snad ne… ani nechtěla pomyslet na svoje tajemství. Vlastně krom sebe a Hokage o tom nikdo nevěděl, ale teď existuje další osoba, která zná pravdu. Otřásla se a nedovolovala si přemýšlet o nejhorším. Jestli to někomu vyžvaní tak bude zřejmě muset co nejdřív zpátky do Listové vesnice mezi čtyři zdi odkud není východ. Nechtěla znovu do temnoty a tmy, kterou nesnášela a bála se jí. Teprve pak si uvědomila, že stojí jako pako na místě i když na ní Mayu volá. "Příště tě necháme venku." Zařvala na vykulenou Lisu a skoro jí přibouchla pootevřenou bránu. "To si nechte na doma." Pokáral je Ibiki za dětinské chování a sám se snažil působit klidně a diplomaticky. Moc se mu to nedařilo, protože vesničané před ním utíkali. Za to u Suri se každý pozastavil a obdivoval její bílou pleť a doslova stříbřité vlasy, které vlály okolo ní, i když se nehnul ani lístek. Působila nadpozemským dojmem.

Horší to bejt nemohlo povzdechla si Suri a musela přetrpět jak se na ní to stádo blbců kouká. Já nejsem z cukru. Dodala si tou myšlenkou trochu víc odvahy a pokračovala ve své ladné chůzi. Manu nás vedl přes další bránu, která byla zvláštně nazlátlá a připomínala spíš nějaký složitý obraz. Chtěli projít, ale brána se těsně před nimi zavřela. "Co je to?" Ptala se zvědavá Mayu a prstem přejela po sešikmené ruce vyobrazené směrem nahoru jak pouští kunai na zem. Manu nám podával nějaký košík. " Sem dejte všechny svoje zbraně jinak vás brána nepustí dál." Prohlásil a sám tam hodil několik ninja zbraní a pár výbušných lístků. Ibiki chvíli zapochyboval, ale nakonec tam uložil vše co měl u sebe. "Slyšely jste?" Výhružně se zadíval na svůj tým. Mayu se vzdala svého shurikenu a její nálada klesla pod bod mrazu. Takhle si připadám jako nahá. Hned po ní odevzdala svoje věci Lisa, ale u ní nastal problém. Brána se zasekla a nechtěla jí pustit dovnitř. "Zase děláš problémy." Odsekla Suri a prosmýkla se kolem ní. Za bránou byl slyšet její hlas, ale Lisa jí moc nerozuměla. Beztak zase jen nadává a kritizuje povzdechla si a snažila se zblbnout bránu.

Ibiki přešlapoval na druhé straně vedle Suri a Mayu. Taky se jim nechtělo čekat, až Lisa přejde na druhou stranu, když už se zdálo čekání dlouhé vykoukl Ibiki na Lisu. "Co tady ještě děláš?" Lisa výmluvně pokrčila ramena. "Čekám?" Zakroutila se a protočila oči. To sem ještě neviděl ta se doslova svýjí jako nějaký had. "No a v čem je problém?" Zadíval se na Manua tak tvrdě, až se lekl a celý zbělal. Manu neřekl ani slovo a odběhl někam do vesnice.
……..
Dostane se Lisa za bránu? Proč jí nechce pustit tak jako ostatní? S čím příjde Manu ?
Další díl se už píše :D

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka