Kouzla a čáry 29.díl

AHOJTEEE :D Právě jsem si stáhla Naruto film 6 : ROAD TO NINJA se těším až se na to zítra kouknu kdo by si to chtěl pustit online nebo stáhnout tak oba odkazy jsou
na blogu Naruto-online.blog.cz stačí na to jen kliknout :)
ať nezdržuju tady je další díl a chci komenty šupky číst nebo přestanu psát :D

Manda: Ty a Kakashi to je jediné co tě zajímá, ale já chci mít pod kontrolou celý svět proto jsem tu bránu otevřela a nikdo jí nedokáže zavřít.
Orochima: Co bude se mnou?


Manda si odfrkla z nozder a položila hlavu na své svinuté tělo pokryté silnými pláty, které jsou tvrdší něž ocel. Orochimaru stál na místě a čekal. Na co vlastně, když Manda zavřela oči a usnula. Víc už se nedozvěděl a po pravdě ani víc vědět nemusel. Karty byli rozdány a on měl zatím v ruce černého Petra. Čas ukáže komu nakonec zůstane v rukou, až se všechny karty odkryjí.

Ve sklepení u Kakashiho:
"To lechtá nech toho no tak chi chi. Sasuke sundej to ze mě nebo mě ulechtá k smrti." Řehňal se Naruto, když po něm lezla malá bílá lištička se třemi ocásky. "Ty si roztomilá potvůrka tebe budu mít rád." Pohladil lišku po hlavě a ta začala spokojeně vrnět jako kočka. Podíval se po ostatních jak se koukají z pelíšku. Sovička zahoukala, aby na sebe upozornila. "Co chceš?" Zeptal se nakvašeně sovy. "Můžeš mě taky pohladit?" Naruto se váhavě zvedl ze země s lištičkou v náručí. "Nekousneš mě?" Sovička jen zavrtěla neopeřenou hlavičkou. Přistoupil blíž a opatrně jen zlehoučka jí pohladil. Moc pírek ještě neměla, ale každou chvilku jich přibývalo víc a víc. Naruto na to koukal a než stihnul něco říct sovička už nebyla ochmýřená, ale pěkně obrostla hnědými pírky. Lištička se pohnula v Narutově náručí a pak ladně seskočila na zem. Něco se mi nezdá pomyslel si Naruto a koukal po malé lištičce a pak mu to docvaklo. Ona měla o ocásek víc už neměla jen tři, ale čtyři.

Kakashi: Co tak koukáš, kdyby sis přečetl celou stránku věděl bys, že za pár dní budou skoro dospělý.
Naruto: To není možný.

Znovu se podíval na ten svůj zvěřinec. Klec kde prosvítaly jen žluté oči se zatřásla a skoro nevydržela náraz šelmy. Sasuke to pozoroval v povzdáli a okolo něj pobíhali jeho mazlíčci úplně v klidu a spokojení zatímco Narutovy byli buď někde u stropu a nebo zalezlí ve svých pelíšcích, který jim začínali bejt malý.
Sasuke: Bejt tebou Naruto tak něco dělám, než ti úplně zvlčej.
Naruto: Můžu já za to, že jsou tak nevychovaný?
Podíval se uraženě na Sasukeho.

Kakashi: Přestaňte vy dva. Radši se starejte, aby vás nechtěli k obědu a ty Naruto se soustřeď a pořádně je vycvič.
Naruto se podíval na klec, která sotva držela pohromadě a napadlo ho jedno kouzlo. Mávl hůlkou a vyčaroval pár pamlsků. Sova mu seděla na ramenní a natahovala se po dobrotě, když si opatrně vzala sousto Naruto jí za odměnu pohladil a ta jen maličko zahoukala skoro neslyšně. Lištička s pěti ocásky se proplétala pod nohama, až Naruto málem zakopl. "No jo to víš, že taky dostaneš." Sklonil se k lištičce a dal jí trošku víc než sovičce, která byla ještě příliš malá víc by asi nesnědla. Přistoupil k drakovi a snažil se být na něj trochu milí dokonce ho podrbal za krkem na měkčích šupinách. To se drakovi zalíbilo a spokojeně si lehl do koutka, kde snědl pár kousků uhlí a po chvíli usnul. Kakashi se mrknul jak to Narutovi jde a musel se jen usmívat. On krotil okřídleného koně Bleska několik dní. Podíval se na Sasukeho ten neměl s nikým problém o doslova si na něj zvířátka polehaly a usnuly. Naruto se ještě asi zapotí uvažoval, když si všiml, že se blíží k zamřížované kleci.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka