Kouzla a čáry 30.díl

Naruto si stoupl kousek stranou od zamřížované klece a opatrně natáhl ruku s kousky masa. Puma zavětřila potravu a okamžitě vystartovala. Zasekla se o mříž a tlapou se snažila dostat co nejblíže na pohupující se kousek masa v Narutových prstech. Najednou vytasila drápy a málem se trefila. Naruto včas o kousek ucukl. Dobře věděl, že je natolik inteligentní, aby pochopila co po ní chce. Chvíli se tvářila nabroušeně a vztekle, ale pak si to rozmyslela. Couvla trochu dozadu a poslušně si sedla a jen tiše předla. Naruto věděl, že poslechne a tak bez obav natáhl ruku skrz mříže. Puma maso očichala a opatrně si ho vzala a žužlala v tlamě, když sousto spolkla vypadala spokojenější. Kakashi nestačil zírat jak rychle se Narutovi povedlo zkrotit takhle silné zvíře. Pokud se bude opravdu snažit tak bude mít nepřemožitelnou obranu proti všem možným útokům a navíc je v něm oheň. Silný protivník nechtěl bych ho mít za nepřítele zauvažoval Kakashi a byl rád, že jsou jeho nástupci.


Přes noc zvířata zesílila a vyrostla do velkých rozměrů, až si Naruto sedl na zadek. Jeho zvěřinec zabíral přes polovinu velké stodoly a drak už musel tábořit pod širákem jinak by proboural střechu. Sasuke přišel hned za ním a rovnou se zvířaty vyběhl ven a zkoušel co umějí. Jejich vlastnosti byli opravdu skvělé, až Naruto žasl. On sám ještě neměl zvířata tak dobře pod kontrolou jako Sasuke, ale už to bylo lepší než včera. Místo toho, aby jim poroučel si k ním přisedl a choval se k nim jako ke svým kamarádům. Sova mu přiletěla na rameno a zahoukala na souhlas. Pak k němu přišla liška s kočkou, které byli dávno jeho oblíbené a umazlené potvůrky. Horší to bylo s drakem a pumou. Moc se mu nelíbilo jejich chování a snažil se udělat maximum, aby se přidali na jeho stranu. Chvíli se zamyslel a donutil všechny dojít ven k drakovi. Chtěl je mít všechny pohromadě než řekne co má na srdci.

Sasuke kousek stranou trénoval nálety na grifovi a čarování na dálku. Šlo jim to skvěle pomyslel si Kakashi a pozornost zaměřil na Naruto, který byl celý nesvůj. Kakashi se podrbal na hlavě a jen tak pro sebe si dodal. " Musí na to přijít sám." Povzdechl si a odlepil se od okna a vlekl se dlouhou chodbou, až k sobě do pokoje. Tam si sedl za velký dubový stůl vyřezávaný jeho prapradědečkem, který v dřevu hledal odpočinek. Vlastně to není jediná věc co po něm Kakashimu zbylo. Zašátral v jednom z šuplíků, na kterém byla vyřezaná vinná réva a vytáhl dřevěnou truhličku. Pomalu jí otevřel a zadíval se na věc co byla ukrytá ve vnitř. Asi bych mu to měl už předat. Zamyslel se a chtěl dát poslat pro Naruta. Místo toho se zaposlouchal do divných zvuků. Jako by někdo hryzal díru ve zdi. Kakashi okamžitě vstal a šel za zvukem.
V té chvíli se podařilo Narutovi nasednout na osedlaného draka, ale hned zase slezl, když zaslechl povyk okolo domu. Jeden ze strážných si to mířil přímo k nim, zvířata zpozorněla a čekala na rozkazy od svých pánu. Sice byli ještě ve vývinu, ale nic jim nebránilo chránit svoje pány vlastním tělem. "Napadly hrad od severní strany." Doneslo se k nim od hlavní stráže. Naruto se Sasukem na nic nečekali a rozeběhli se k severní bráně.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka