Tajemná vesnice 15.díl

Já vím trochu to tady zanedbávám, ale když se mi nic nechce tak ani tady nemůžete čekat něco převratného. Dnes jste se dočkali dalšího dílu tajemna nějak nevím co s tím :D snad je vymotám z toho genjutsu nebo, že bych je nechala jejich osudu ? :D komentikyyyy :D


"Mayu pojď za mnou." Lákal mě Manu do pasti, ale já neposlechla a vydala se směrem k náměstí, které bylo nedaleko. Nevím co po mě chtěl, ale já té vytvořené iluzi nevěřila ani čelenku Tajemné vesnice. Je to klam stále jsem si drmolila pro sebe a pomalu se blížila k Lise. Skoro jsem se jí lekla, když se dívala do prázdna. Zasněný výraz jí činil tak temnou a nepřístupnou. "Co tady blbneš Liso!" Zařvala Mayu rozzlobeně na svou novou kamarádku. Zrzka se jen pootočila a vůbec nevnímala, že k ní někdo přišel. T..ohle je taky jen představa? Lekla se Mayu a začala od Lisi couvat. Z jedné strany stál Manu a z druhé se k ní blížila Lisa. Neměla kam utéct ani schovat se nikde nemohla. To skončím takhle? Šrotoval jí mozek.
"Pojď se mnou." Promlouval k ní mile Manu a natáhl k ní ruku. Koho si mám vybral?

Mezitím se Suri dohadovala s Ibikim o tom co se s nimi stihlo za tak krátkou dobu stát. "Podle mě na vesnici útočí Akatsuki!" Řekla svůj názor a hrdě se podívala Ibikimu do očí poznamenaných četnými boji a zkušenostmi. Nedala se zastrašit a pokračovala. " Taky mě napadlo, že našim protivníkem není nikdo jiný než Itachi, protože takhle rozsáhle genjutsu nesvede jen tak někdo." Po téhle větě uhnula pohledem, nesnesla se tak dlouho dívat do tak smutných očí. Bylo to jakoby vyhlásil stav nouze a odkryl trochu ze své pravé osobností. Jeho skořápka na chvíli popraskala a dali se zahlédnout obavy a starost o celý tým. Suri tam jen tak zaraženě stála a čekala co na to řekne. Chvíli bylo ticho a to znamenalo, že její sensei přemýšlí o této bezvýchodné situaci. Už zase zakryl svou pravou totožnost a stal se z něj nelítostný stroj, který by nezaváhal ani na vteřinu a položil život za tuto misi.

Ibiki se zhluboka nadechl a snažil se vytěžit ze získaných informací co nejvíce. Výsledek ho dost překvapil a téměř se shodoval s tím co před chvíli řekla Suri. Vypadá to, že tu budu mít následovnici. Takhle vyhodnotit naši situaci s pár vodítky by dovedl prakticky jen on, ale nikdy by ho nenapadlo, že se tu najde někdo tak všímavý a přitom tichý. Moc toho nenamluví, ale Suri dokáže skvěle zmapovat okolí a odhadnout lidi. "Plně s tebou souhlasím." Zazněla slova vedle Suri, která se při té větě oklepala. "Takže jsme v pěkný bryndě jestli nám odsud někdo nepomůže." Ibiki jen přikývl a chystal se použít dálkové spojení mysli, ale tohle genjutsu bylo jiné, než s kterými se dodnes setkal. Nedovolovalo lapenému udělat nic. Techniky byli zbytečné, protože odhadnout místo kde se skrývá uživatel bylo takřka nemožné.
"Kam se vůbec poděla Lisa a Mayu?" Zeptala se Ibikiho. Šly se porozhlédnout okolo jestli tady nejsou nastražené pasti. Hmm brumlala si pro sebe a zkusila jednu ze svých technik. Nejprve připravila pečetě a zaměřila se na široké okolí, když byla připravená zašeptala.
" Genkaku seishin."

Už zase. Já už nechci, proč mě nenecháš odejít. Najdi si někoho jiného! Promlouvala ke svému vnitřnímu nepříteli, který dělal jako by jí neslyšel. Nesnáším tě jsi odporný a přitom součást skrytá ve mně. Působíš mi muka a nesmírnou bolest. Nic nezmohlo prošení a slibování ani výhružky sebevraždou nepomohli k tomu, aby se to odporné něco pohnulo natož, aby to jednou pro vždy zmizelo pryč od Lisi. Už jsem zoufalá popotáhla jsem a najednou se spustila lavina slz. Nesnáším se za to, že mám něco takového v sobě!! Řvala hystericky a po celém těle se chvěla. Ničí mě to šeptala si pro sebe a začala si zpívat tichou melodii, která jí zatím vždycky uklidnila. Po tomhle vychrlení svých citů se trochu vzedmula její osobnost. Už si nepřipadala tak zbytečná a nicotná, ale ani jako plnohodnotná členka týmu. Čím jim můžu pomoct, když jsem zase spadla do sebe a nemůžu s tím nic udělat. Jak brečela uvnitř tak i navenek jí ukáplo pár slz. Její oči se začaly rozjasňovat jak unikala co nejdál pryč od svojí nicoty.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka