Travnatá vesnice 4.část

Tentokrát jste mě trochu sklamali, ale co někdy se prostě nechce číst. Taky ty moje příběhy jsou někdy tak debilni, že se ani nedivím. Vkládám sem 4 dílek. Doufám v nějaké komentáře.
Naruto se probral.

Naruto :
Prohlížel jsem si chlapce, který stál přede mnou a první co mi problesklo hlavou byla porcelánová panenka, přesně se to na něj hodí. Hnědé delší vlasy zakrývaly půlku obličeje a z pod nich vykukovali oči plaché srny tak hnědé a veliké, až bych si myslel, že uteče do lesa, když udělám špatný pohyb. V dalším případě by se mohl rozbít na milión kousíčků, kdybych se ho dotkl, takový dojem na mě ještě nikdo neudělal. Dokonce ani Hinata.
Naruto se vzpamatoval a ochraptělým hlasem se zeptal "Kde to jsem a kolikátého dnes je?"

Hikaru:
Tak mu Hikaru začal vyprávět jak ho před třemi dny našel ležet v lese a co se za tu dobu stalo, když dovyprávěl vešla do domku asi 20 -letá dívka, která vypadala skoro jako Hikaru jen byla o něco vyšší a měla dlouhé vlasy, až ke kolenům, které se mírně vlnily. Promluvila a autorita z ní jen sálala. "Bráško ty si tady vypravuješ a ani tě nenapadne dát našemu hostu napít, vždyť sotva mluví a jistě má hlad!" Akira se na něj podívala tak vyčítavým pohledem, až se Hikaru zastyděl a trochu se začervenal. Narutovi přišlo tohle tak podobné, když se poprvé setkal s Konohamarem, že se musel té podobné situaci uchychtnout. "To není k smíchu." Prohlásil Hikaru a nafoukl ještě víc své tváře. Teď vypadal jako nafouknutý balónek, který hrozil, že praskne. Otočil se na patě a odkráčel někam ven.

Akira poslala Naruta ke studni za domem, aby se mohl opláchnout od bahna, které mu zaschlo ve vlasech a mezitím se vyptala na jeho jméno a kam šel, prostě připadal si jako u výslechu.
Hlavně se ptala na jeho zdraví a proč okolo něho byla chakra, která mu vyléčila rány.
Naruto z toho vykličkoval jako zajíc "Teď už jsem zdraví a nic mi není a kde je vlastně tvůj bratr?" stočil hned řeč jinám a Akira se zadívala z okna.
Čas utíkal a ani si nevšimli, že se venku už setmělo.

"Já ho přetrhnu jako hada!!" Nadávala právě Akira, když po hodině hledání nebylo po Hikarovi ani památky. Naštěstí potkali starou kořenářku a tak se jí zkusil Naruto zeptat.
"Dobrý den bábi neviděla jste tady v okolí malého kluka v modrém tričku a tmavých kraťasech?" Stařenka se dlouho rozmýšlela, jestli někoho takového potkala a jestli jim může věřit, ale ta dívka vypadala ustaraně a tak mu odpověděla. "Chlapče sice špatně vidím, ale asi před hodinou nebo dvěma vedly démoni do vesnice nějakého kluka." Naruto se chtěl vydat rovnou do vesnice, ale Akira se mu sesypala do náruče a tak mu nezbylo nic jiného než jí odnést do domku. Donesl ze studny vodu a namočil kousek plátna, které přitiskl na její čelo.
Začala reagovat během chvíle a pak se dala do vyprávění co všechno se stalo v jejich vesnici.

Naruto a Akira :
Poslouchal jsem opravdu se zájmem, protože to co jsem slyšel bylo hrozné, jejich malou vesničku řídil její otec, který se nechtěl podvolit démonům a byl zabit přede všemi jako výstraha a matka chtěla zasáhnout, ale nestihla se k vůdci démonu z Mlžné vesnice ani přiblížit a skácela se k zemi mrtvá a Akira se musela na všechno dívat.
Hikaru byl ještě nemluvně takže si nic nepamatoval a ani neumí žádné ninja techniky, protože si to tak rodiče přáli, aby alespoň někdo z rodiny nemusel nést břímě osudu.

Začal jsem Akiru utěšovat a slíbil, že jí pomůžu.
"Potřebuji vědět kolik jich ovládlo vaší vesnici ?" začal nahlas uvažovat Naruto.
"Jsou to čtyři hledaní ninjové jejich vůdce je Momochi Zabuza, jeho pravá ruka Zouri a ještě dva, ale ty svá jména neříkají jsou známí jako Démoní bratři." Domluvila a povzdychla si.
Ještě prozradila, že jedině ona může zapečetit sílu léku z jejich posvátného stromu, protože kdo se jí napije a nic mu není získá na dobu 5 minut obrovskou sílu. Pokud jí zapečetí včas než se napijí tak elixír má opačný účinek, budou slabí jako nemluvňata. Naruto spřádal plán a spočítal si kolik má zbroje a v duchu se spojil s Kyuubi, aby počítala s tím, že bude potřebovat její pomoc, co kdyby se náhodou napili dřív než se Akira dostane do pečetícího sálu.
"Tak a jdeme musíme přeci zachránit tvého bratra!"

Hikaru je unesen co myslíte, že se stane dál ?
Příští díl jde se do města pro Hikaru.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka