Travnatá vesnice 5.část

Další dílek tentokrát je dost krátký a zároveň předposlední. Snad si to někdo přečte. Stihnou zachránit Hikaru a co teprve Akira podaří se jí všechno včas stihnout? Naruto jde do boje :D


Cestou se ještě domluvili, že Akira půjde jinou cestou, která končí přímo v pečetící místností u posvátného stromu a nikdo jiný tu cestu nezná, protože je schovaná za velkým vodopádem.
Naruto mezitím došel na kraj vesnice a hned si všiml dvou ninju, kteří měli dohlížet na pořádek, ale jak spatřili čelenku Listové zaujali bojovou pozici. "Co to je za prcka brácho? To si s ním zahrajeme na schovávanou co říkáš ?" Druhý na něj jen kývnul a dali se do práce.

Začali se oddalovat od Naruta a chtěli ho napadnout ze zálohy, protože ti před ním byli obyčejné klony, ale ten to vytušil a stihl se otočit než mohl schytat řeznou ránu o drápy, které měli přidělané na rukavicích společně s dlouhým drátem, který vedl k druhému útočníkovi.

Nakonec ho obklíčili a ostnatým drátem začali trhat na kusy, ale to ještě neznali Naruta, protože najednou zírali co to vlastně chytili do spárů. Kawarimi no Jutsu drželi kus pařezu a tím se dostali do problému. Ze stromu byl na ty dva tupce skvělí výhled, jak se snaží najít můj úkryt, když se konečně podívali na strom bylo pro ně, už pozdě. "Uzumaki Naruto Rendam!" Dostali takoví nářez, že se nemohli ani zvednout, oprášil jsem si ruce a řekl "Ještě dva a bude tady zase pořádek …. dettebayo!" Pokračoval dál do vesnice a občas zahlédl někoho z vesničanů u okna, ale nehodlali vystrčit nos. Naruto pomalím krokem a s rukama v kapsách došel na malé náměstí a zvolal "Zabuzo tak kde ses schoval?" Naproti němu se otevřely dveře a z domu vyšel Zouri, který držel v ruce samurajský meč a podíval se za sebe. V tom zpozoroval, že za jeho zády stojí Hikaru a další ho drží pod krkem. "Běž tomu chudákovi pomoct na věčnost!" zahlaholil Zabuza s úšklebkem na tváři. Naruto si nenechal nic líbit a použil techniku, která odrovná každého chlapa. "Oiroke no Jutsu." Sexy technika útočníka úplně dostala. S vykulenýma očima pozoroval krásné stvoření, které se tam zjevilo a než se stihl vzpamatovat, tak se Naruto přeměnil zpět a dal mu takovou ránu pěstí, že odletěl pět metrů vzduchem, kde hlavou narazil přímo do zdi jednoho domu a zůstal nehnutě ležet.
"To snad není pravda, naletět na takový trik! Co jseš vlastně zač?" Zeptal se Zabuza a přitom

Hikara uvěznil do vodního vězení, kde nemohl dýchat. Naruto se v duchu spojil s Kyuubi, aby mu půjčila trochu chakri a naplánoval svůj útok…..

V příštím díle Boj se Zabuzou. Akira a její pečetící technika stihne to včas ? To vše v posledním dílku.
Komentujte děkuji.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka