Travnatá vesnice 6.část

Čeká nás poslední dílek. Co mám k tomu dodat asi, že je konec :D Co myslíte kdo má navrch Naruto nebo Zabuza a co Akira povede se jí přijít včas ?
Komentujte :D


Naruto:

Přešel kousek stranou od domů na volné prostranství a řekl: "Já jsem Uzumaki Naruto číslo jedna v překvapování lidí!" Zabuza vytáhl meč z pochvy, který měl široké ostří a prohlásil: "Seznamte se tohle je můj věrný meč Zanbatou a touží zašpinit se tvojí krví. Kiri Gakure no Jutsu." Okolo něj se rozprostřela tak hustá mlha, že si neviděl na špičku nosu. "Teď ti ukážu tiché zabíjení." Jenže to neměl dělat, protože Naruto byl spojen s liškou a jak promluvil tak přesně vycítila jeho pozici, tím pádem se bez problémů vyhnul jeho meči. Další co se rozhodl Naruto udělat bylo "Kage bunshin no Jutsu" a tak Zabuza nevěděl, který z klonů je pravý. Nezbyvalo mu něž zrušit hustou mlhu a začal dělat složité pečetě "Suiton: Suiryuudan no Jutsu" v jezeře vedle nich se začala tvořit střela vodního draka, ale Naruto nezaváhal ani na chvilku. Se svým klonem a pomocí Kyuubiny chakri začal vytvářet svojí nejlepší techniku Rasengan, ale v tom uslyšel hlas lišky "Vem si víc mé chakri a udělej mnohem větší Rasengan, jinak jsme tady skončili" poslechl jí a přidal víc na svém úsilí. Teď měla jeho technika velikost globusu a s tímto výsledkem se rozeběhl i se svým klonem na Zabuzu.

Mezitím došla Akira na posvátné místo a rovnou začala skládat pečetící techniku, aby nikdo nemohl s tímto darem ze stromu škodit. Dokončila přípravy a ruku položila na znak v podlaze. Zem se zachvěla a všechna léčivá voda i se stromem spadli do propasti pod svatyní. Akira se nahnula do jámy a pozorovala jak začal hořet, zmáčkla další znak a vyslovila "uzavřít a zapečetit" podlaha se zachvěla po druhé a tím se propast zakryla nerozbitnými deskami, na kterých se objevila pečeť. "Tak to by bylo snad jsem to stihla včas" a běžela na pomoc Narutovi a Hikarovi. Udýchaná dorazila na místo a jen žasla nad technikou, kterou viděla v Narutových rukou. Rozhlédla se a spatřila bratříčka, který byl uzavřený ve vodním vězení, nezaváhala a použila zrušení techniky. Vězení se rozplynulo a Hikaru jí spadl do náruče, když popadl dech řekl šeptem: "děkuji sestřičko, už jsem neměl skoro žádný vzduch, zachránila jsi mě." Hlavně, že je v pořádku pomyslela si Akira.
"Hikaru pojď honem musíme co nejdál, aby nás nezasáhli jejich techniky." Z dálky pozorovali jak se na jezeru tvoří střela draka a Naruta, který se zrovna rozeběhl k Zabuzovi.

Zabuza :
"Co je to sakra za techniku tak velké množství chakri jsem snad ještě….." ani nestačil doříct a dostal přímí zásah. "Moje nová nejlepší technika Odoma Rasengan" zvolal Naruto a viděl v protivníkových očích úžas a pak děs. Střela draka se pomalu vracela do jezera a Zabuza se těžko držel na nohách. Třesoucí se rukou zašátral po lahvičce na svém opasku, ale než to stihl udělat Akira mu jí sebrala a prohlásila: "Ta voda teď, už jen škodí, kdyby ses napil zemřel bys!" Zabuza zůstal po boji úplně bez chakri a tak ho zavřeli do provizorního vězení, než dorazí anbu z Listové vesnice, ti už si s ním poradí.
Jak to bylo dál s Narutem?

Načerpal nové síly a dal se do sklízení obilí kvůli, kterému vlastně do vesnice přišel.
Nebyl na to sám Akira a Hikaru mu pomáhali, a když bylo vše hotovo uspořádali vesničané oslavu na počest Naruta. Od té doby ho každou chvilku můžete vidět u přátel v Travnaté vesnici.

A to je konecccc :D Tak co libilo ? :D

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka