Kouzla a čáry 31.díl

Další dílek je na světě teď moc nepíšu tak se nezlobte, že tu není tak často něco k přečtení. Kouzla už pomalu dopisuji, ale stále se je na co těšit. Tohle je smutná epizoda, ale pamatujte si nikdy není konec dokud to nenapíšu já :D


Zvířata je následovala. Drak a další co uměli létat byli u brány jako první a okamžitě se snažili zatarasit vchod. Stihli sice povyrůst, ale ještě plně neovládali svou moc. Snažili se narušitele aspoň zdržet do chvíli než přiběhnou jejich páni, ale po chvíli byli odraženi.
Kakashi rychle doběhl do stájí a nasedl na Bleska, který rychlostí světla vystartoval a letěl k bráně. Útok z výšky asi čekat nebudou domyslel si Kakashi a pobídnul svého věrného bělostného koně. Přiletěli akorát včas, aby se pustili do nastávající bitvy. Na vrata se mačkala divná stvoření, která doposud za svůj život Kakashi neviděl. Slétli střemhlav dolů přímo před bránu a Bleskovi se povedlo pár těch nestvůr rozdrtit kopyty. Znovu se vyšvihli do výšky a snažili se setřást pár dalších.

Odkud se berou je jich stále víc a víc. Pokaždé se jim povedlo pár těch obludných monster zasáhnout a nebo rozdrtit na černý prach, ale ať se snažili jak chtěli stejně nepřátel bylo jak much. Konečně doběhla na místo střetu i Tlapka a svým medvědím řevem skolila hned tři nepřátelé. Sesunuli se k zemi jako domečky z karet. Kakashi dál neváhal a začal chrlit kouzla jedno za druhém, až se okolo brány utvořil jemný mlžný opar způsobený zaříkáváním. Pár jich sežehl plamenem a jiné poslal do očistce kam beze sporu patřili. Naruto se přiřítil nalevo a Sasuke si probojovával cestu středem. Po pár minutách se jim povedlo udržet nepřátelé kousek od zajištěné brány proti vniknutí, ale stále jim něco našeptávalo, že zapomněli na důležitou věc. Kakashi srazil posledních pár nestvůr a magií prohledával okolí jestli se někde poblíž neschovali. Svou mysl rozprostřel na větší území a v ten okamžik ucítil překvapivou sílu.

"Rychle k domu!" Zahulákal na svoje svěřence Kakashi a sám se jako první řítil na Bleskovi ke kvetoucí zahradě, která končila těsně před sídlem s věžičkami. Nestihli se vrátit včas, když se s budovy ozvala ohlušující rána. Ze vnitř všichni cítili temnou sílu. Snažili se dostat blíž, ale nějaké kouzlo je zastavilo kousek od schodů vedoucích k hlavním dveřím. Obranná magie tak silná, že ani nejslavnější z čarodějů nezlomil jeho účinek. Kakashiho to štvalo a připadal si starý a bezmocný. Ještě se mu nestalo, že by si s něčím nevěděl rady a dost svých předchůdců předčil ve všech směrech kouzlení. Bylo mu líto jeho svěřenců, protože pocítil svůj brzký konec. Blížilo se to světelnou rychlostí a nikdo tomu nezabrání. Každý sval v těle se mu napnul v očekávání konce.

Z budovy vyšel jeho dávný nepřítel a namířil na něj svou hůlku. Šlo o pár vteřin nepozornosti a Kakashi se svalil na studenou podlahu přímo vedle Sasukeho a Naruta, kteří tam stáli jako přimražené sloupky. Naruto tušil, že mistrův konec se blíži a pár dnů se na to připravoval, ale stejně ho to zasáhlo velice silně. Kakashi byl pro něj něco jako otec, kterého nemohl poznat, protože ho zabili, když byl Naruto malý.

Naruto:
Celý se roztřásl a pohltil ho vztek tak obrovský, až rozzuřil Desse a jeho nejsilnější oheň. V tomto okamžiku, kdy jeho mistr padl k zemi se stal téměř neovladatelným. Jeho tělo se rozpálilo a oheň ho celý obalil a pronikal ven z těla. Sasuke se moc k Narutovi nepřibližoval, i když věděl, že mu nemůže ublížit tak se ho v této formě docela bál. S ním taky cloumal smutek a zoufalství ze ztráty milovaného mistra, ale věděl co Naruto cítí. Tlapka zařvala, až spadlo pár cihel a narušilo tím obranné kouzlo opředené okolo panství. Na tuhle chvíli Naruto i Sasuke čekali a v plné síle se společně rozeběhli k nechráněným schodům.
Postava zahalená v kápy se ani nehnula jen čekala co ti dva dovedou a ve stínu se šklebila nad svým vítězstvím nad nejmocnějším kouzelníkem této země. Konečně se mi to povedlo říkal si pro sebe.

Ale to stále není konec co myslíte, že Sasuke a Naruto podniknou? Vzdají se Orochimarovi? Nebo budou bojovat?
Další díl zas někdy :D prosím komenty co si o tom myslíte. Jak to bude podle vás ?

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka