Kouzla a čáry 33.díl

Zase jednou po delší době něco přihazuji.

Dole pod schody bylo slyšet tiché šustění po podlaze, jak se Manda plazila k tunelu. Bránu pekel nechala otevřenou, aby se na svět dostalo co nejvíc oblud. Bylo jí jedno kolik oběti si vezmou hlavně, když ona bude moct vládnout celé zemi. Na krku se jí pohupoval klíč co zamykal podsvětí a mohl zničit všechny obludy co pronikli na povrch. Pomalu se doplazila k dalšímu potrubí, které končilo přímo před sídlem Kakashiho. Manda vlezla do roury a sklouzla přímo do temného průchodu.


Stál tak hrdě na vršku schodiště a vzhlížel na ty dva jako na odpad. Nesahali Orochimarovi ani po palec u nohy. Jak je mohl vůbec Kakashi v něčem cvičit, když neumějí ani základy. Stejně ho to teď nezajímalo přednější bylo najít číši a zmocnit se jí. Použiju jí pro svoje účely a nastane nová éra temných černokněžníků, kteří budou jen v mé moci. Nebudu se s nikým dělit o vládu. Ani Manda nemá právo sedět vedle mého trůnu, jen co si to tady podvolím pošlu jí zpátky do pekla kam patří. Uvažoval nad svými plány a už si skoro mnul ruce nad vítězstvím, když se k němu doplazila Manda. Vylezla hned vedle dveří nějakou dírou co si sama udělala cestou s tunelu. Orochimaru zalapal po dechu a trochu se přikrčil.
Málem bych zapoměl, že hlavní karty zatím drží Manda, ale to se brzo změní a úlisně se na ní podíval jako na zbožňovaného mazlíčka. Manda jen popovytáhla svůj strupatý jazyk a těsně před Orochimarem scvakla zuby. Ten nepříjemný zvuk každému v okolí způsobyl husí kůži.

Naruto se oklepal z klepavice, která mu projela celým tělem od špičky prstů na nohou, až po poslední střapatý vlas na hlavě. Sasuke, který stál hned vedle něj vypadal podobně jako kdyby stál pod ledovou sprchou, ale moc najevo to nepřátelům nedal znát na rozdíl od Naruta. Oba měli stejně něco jiného na práci než se třást nad pazvuky Mandy. Soustředili se oba na svá nitra, i když museli dávat pozor co se děje okolo věděli, že teď to má před vším ostatním přednost.

Des čekal až se k němu oba připojí, když ucítil jejich vědomí zesílil svůj žár ohně, aby věděli o jeho přítomnosti. Stačila chvilička a Des věděl, že se rozhodl správně. V ten den kdy se snažil přebrat nad Narutem vládu věděl, že jeho boj bude předem prohraný. Tohle bylo poprvé co ohňový démon spolupracoval tak intenzivně se svým pánem. Jeho vzpomínky i prožitky se mohli volně dostávat do jeho vědomí a naopak. Posílali si své dovednosti a zkušenosti v myšlenkovým pochodech a útržcích obrázku.

Po staletí si démoni předávali všechen um a ovládání lidských bytostí, ale Naruto společně se Sasukem tvořili něco zvláštního. Jejich pouto bratrství a přátelství bylo ukováno z ryzího zlata a převyšovalo jakoukoliv moc, která by je mohla rozdělit. S tímhle se setkal poprvé a věřil, že společně se stanou nejlepšími ochránci rovnováhy magie a zaklínadel. Před nějakou dobou si to Des plně uvědomil a proto se rozhodl stát se Narutovou a Sasukeho součástí. Nechtěl jim způsobovat nějaké naschvály jako tomu bývalo dříve. Ještě se nestalo, aby někdo tak mladý mohl plně ovládat a splývat s démonem, vlastně je to poprvé co došlo k takové schodě. Čas kdy by měli spolupracovat na maximum právě nadešel. Desův plamen bude chránit tyto dva čaroděje do konce, i kdyby se měl sám zničit.

Naruto se pořádně zahloubal do svého podvědomí a vyhledal Dese ve svých myšlenkách. Aniž by řekl jediné slovo viděl v jeho ohňových očích tolik odhodlání, že se až sám trochu styděl. Des v něm je celou dobu uvězněn a vždycky ho bral spíš jako kamaráda než něco co by mu mohlo být na obtíž. Jeho oheň mu dodával temperament a sílu stát se lepším. Tohle všechno pociťoval ve svých myšlenkách, když promlouval s Desem.

Sasuke na ně hleděl se stejně odhodlaným výrazem. Chtěl něco udělat. Rozhodně nebude stát na místě se založenýma rukama. "Desi jsme tady takže jaký máš plán?" Řekli oba najednou.
Přistoupili blíž k démonovi, kterého považovali za kamaráda.

Co se jim Des chystá prozradit ? Bude Orochimaru útočit a nebo se jen smát. Další dil snad brzo :)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka