Kouzla a čáry 34.díl

Ahojtééé tak už jsem trochu v pořádku:) Ještě to není ok musím být spíš v klidu, ale stejně jsem se rozhodla dneska psát a udělat vám radost dalším dílkem. Kdo se těšil tak šup koment jak se vám dílek líbil. Rozhodně chci váš názor nebo budu marodit delé :)
**

Naruto se pořádně zahloubal do svého podvědomí a vyhledal Dese ve svých myšlenkách. Aniž by řekl jediné slovo viděl v jeho ohňových očích tolik odhodlání, že se až sám trochu styděl. Des v něm je celou dobu uvězněn a vždycky ho bral spíš jako kamaráda než něco co by mu mohlo být na obtíž. Jeho oheň mu dodával temperament a sílu stát se lepším. Tohle všechno pociťoval ve svých myšlenkách, když promlouval s Desem.
Sasuke na ně hleděl se stejně odhodlaným výrazem. Chtěl něco udělat. Rozhodně nebude stát na místě se založenýma rukama. "Desi jsme tady takže jaký máš plán?" Řekli oba najednou.
Přistoupili blíž k démonovi, kterého považovali za kamaráda.



V tu chvíli Des cítil, že se mění. Jeho oheň se zbarvoval a zvětšoval. Nechápal co se najednou děje, ale jedno věděl jistě. Stalo se zatím něco nevídaného. Jednou o tom slyšel od nejstaršího z rodu Dessu, ale nikdy té báchorce nevěřil. Až dnes mohl na vlastní plamenné oči vidět, co tím myslel. Jeho síla vzrostla a žár se zvýšil na maximum, kdy jedním sfouknutím shoří celý dům na hromádku popela během pár sekund. Proměna Desse byla kompletní a místo toho hodného ohníčku se naskytl Narutovi a Sasukemu pohled na úplně někoho nového.

Jeho oči byly mnohem jasnější a forma se změnila do obrysu lidské postavy tvořená černo zlatým ohněm. Jiskřičky okolo probleskovaly a ozařovaly na dálku. Naruto na sucho polkl, když se zkusil trochu víc přiblížit. Ještě kousek a bylo by ze mě grilované kuře. Sice to neřekl nahlas, ale propojení s Dessem nezakrylo ani ten nejmenší pocit, takže to slyšel a reguloval oheň tak, aby ani jednomu neublížil. Bylo to něco nového a nepoznaného. Ještě nevěděl jak tuto sílu ovládat, ale cítil se tak celý jako nikdy předtím. Od teď to bude jiné nabádal se Dess a začal konečně vysvětlovat svůj plán, i když v tuhle chvíli to nabralo jiné obrátky tím to bude o dost jednodušší.

"Hmm to zní dobře souhlasím." Řekl Naruto a Sasuke jen přikývnul líp by to nevymyslel.
Orochimaru se stále tvářil tak vítězně a samolibě jenže on nevěděl co se během té sekundy, která uběhla událo. Za sebou měl Mandu, ale od ní pomoc zatím nepotřeboval nehodlal prohrát se začátečníky na tak malé úrovni. Tolik let se věnoval temným čárům a mocným zaříkávání, že to prostě nemohli nijak ovlivnit. Teprve, když se pohnuli a utvořili bojovou formaci nadzdvihnul obočí a mírně se zašklebil. Tohle se mnou ani nehne zlehka se opřel o jeden sloupek vedle zábradlí a pozoroval jejich snahu.

Nejdřív si Orochimaru myslel, že zkusí nějaké uřknutí, ale to se spletl místo toho se soustředili na svou magii ukrytou v sobě. Věděl, že chtějí použít co nejsilnější kouzlo, ale ani tak se jim nepovede mě nějak zranit. Nemělo cenu pozvednout hůlku k obraně, protože jeho brněním z Mandiny kůže neprojde takřka nic.

Naruto se soustředil na Dessova slova přesně podle plánu do sebe vstřebával nejčistší magii ze svého nitra. K tomu opatrně přimíchával černo zlatý oheň, aby vyvážil všechny hodnoty. Sasuke vedle něj se snažil zas nahromadit co nejvíc černoty, kterou v sobě tolik let dusil. Jako temný mág jí mohl vytvářet, aniž by narušil tok své čisté energie. Jen k tomu nesměl míchat nic jiného. Když jim to před chvíli Dess poradil tak si Sasuke myslel, že to bude jednoduché, ale oddělit od sebe něco co vždycky bylo součást jednoho i druhého znamenalo se plně soustředit a držet vše pod kontrolou. "Dessi máme to. Můžeme začít." Mrkli na sebe Naruto a Sasuke.

Tak to by měli .D Pěkně jsem to usekla :D Co myslíte, že vymysleli? A Orochimaru ? Nom v dalším díle se to dovíte .D
KOMENTÝÝÝ :)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka