Kouzla a čáry 35.díl

Už mě nebaví žebrat o komentáře takže prostě budu přidávat svou tvorbu ať se vám to líbi nebo ne :) Když se neumíte pod povídku ani vyjádřit nevím jestli píšu aspoň tak, aby se to dalo číst, ale to vás asi nezajímá. No nic tu je další díl ...


"Desi máme to. Můžeme začít." Mrkli na sebe a zamračili se na Orochimara. Ten se divil, že místo toho, aby vytáhli hůlky se chytili za ruce a drmolili jakousi formuli. O tichém zaříkávání, už slyšel, ale i tak byla potřeba hůlka k dokončení kouzla. Tohle bylo pro něj nové dosud ještě nepoznané. Nevěděl jestli si z něj nedělají blázny, ale když zahlédl tenkou ohnivou čáru okolo jejich těl, které svazovala zvláštní smyčka ovinutá okolo jejich zápěstí. Sálalo z ní tak obrovská vlna energie a žár co tavil kuželovité kované sloupky u zábradlí. Nedalo se ani pořádně přemýšlet, jak se okruh několika metru oteplil a na Orochimarově čele vyrazily kapičky potu. Jeho jindy smrtelně bílá pleť se začervenala.


Jejich síla se zvětšovala a nabírala tvar, jako by se chtěla zhmotnit přímo na místě. Ukrutná moc hodná velemistra všech kouzel. Jejich spojení bylo takřka dokonalé a nešlo jej nijak narušit to bylo Orochimarovi hned jasné. Do centra tak velkého žáru nemohl projít jakýkoliv útok a vzhledem k počtu ochránců. Podíval se na zvířata, která se neustále zvětšovala a podporovala své páníčky nebylo možné nijak odporovat.

Sebelepší kouzlo ani černá magie by přes takovou bariéru ochránců nikdy nemohla projít. Dokonce byl mezi nimi i drak s neomezenou mocí a nikdy se nevědělo co udělá. Orochimaru začínal kupit všechnu svou sílu a s podporou Mandy chtěl zaútočit jako první, ale místo toho, aby mu pomohla se otočila a odplazila stranou. Tohle chtěl udělat on jí a né, aby ho poslala k šípku v takovéhle chvíli. Rychle tasil hůlku, ale už nestihl tak mocný útok vykrýt a schytal kouzlo, které ho úplně oslabilo. Nevěděl, že takový začátečníci můžou vytvořit dokonalost hodnou samotných mistrů. Teprve, když se dostal na třesoucí se kolena a vrávoravě se snažil udržet na nohou, tak aby nespadl. První co mu přišlo na mysl bylo zděšení a krutá pravda.

Orochimaru na ně hleděl a nevěřil, prostě to nemohlo takhle skončit, ale realita byla jiná. Stačilo jedno takové kouzlo a z mocného temného mága se stal jen panáček na hraní. Jeho hůlka ležela kousek stranou rozcupovaná na pár kousků. Tím přišel o moc ovládat jakákoliv kouzla a zaříkáváni. Jeho spojení s magii bylo čím dál slabší, až vyprchala a z Orochimara se stal obyčejný smrtelník. Jediné co ho v tuto chvíli chránilo byla Mandina kůže omotaná okolo jeho těla jako nepropustný štít. Neměl sílu udržet se na nohou a tak sjel vedle zábradlí, kde zůstal nehnutě opřený o sloupek se znakem Kakashiho.

Sasuke proběhl okolo Orochimara a Naruto ho následoval. Museli zadržet Mandu a to by měl být větší oříšek než byl Orochimaru. Dobře věděli, že bez hůlky už nemůže udělat žádnou škodu, ale pro jistotu tam nechali zvířata, která ho pohlídají. Běželi odpadní šachtou, v které se ozývalo šustění Mandiných šupin. Jak se pohybovala stále dál tunelem. Nemohli určit kudy se vydala a tak dali na istinkt a šli přímo za nosem.

Říkat vám co bude možná dál taky nemá cenu prostě si počkejte na další díl.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka