Kouzla a čáry 36.díl

Pfff co sem hodit no tak moc na výběr jsem neměla přece sem nedám začátek nové povídky .) To až někdy v budoucnu. Myslela jsem, že si dneska odpočinu, ale pro změnu jsme měli vodní havárku si připadám jak vodník :) Koukejte jít číst nový díl právě teď :) Už nebudu připomínat, že bych ráda viděla více jak jeden koment ono to nemá cenu vám něco psát.

Běželi odpadní šachtou, v které se ozývalo šustění Mandiných šupin. Jak se pohybovala stále dál tunelem. Nemohli určit kudy se vydala a tak dali na istinkt a šli přímo za nosem.


Roura se zvětšovala a na jejím konci našli tři další, které se větvily dál do tmy. Jediné podle čeho se dala určit ta správná cesta byla slizká čára od Mandina těla vedoucí přímo do protější díry. Oba se snažili jít absolutně potichu, aby se neprozradili, ale než stihli cokoliv udělat něco je odmrštilo stranou. Dopadli tvrdě na protější cihlovou zeď.
Než se stihli vzpamatovat tak se okolo nich uzavřel pevný kruh, který uvěznil jejich těla. Manda obtáčela svůj ocas stále silněji, až se nemohli téměř nadechnout. Nečekali, že by na ně mohla zaútočit takhle ze zálohy, ale nemohli s tím nic udělat. Sebemenší pohyb jim způsoboval čím dál větší bolest. Tentokrát byl i Des proti takovému odporu bezmocný.

"Jste si mysleli, že vás jen tak nechám ssss." Zuřila Manda a znovu s nimi mrštila o zeď, až ztratili vědomi. Pro ní tihle mladý kouzelníci neznamenali žádnou hrozbu. Otočila se a zavolala celý houf démonů pekel. Nebude si přece s takovými skrčky kazit chuť.

"Naruto? Sasuke? Slyšíte mě?" Des se je snažil probudit z bezvědomí, v kterém tápali. Cítil, že se k nim přibližuje zlo. Skrytá hrozba oznamující jejich konec nemohl to tak nechat. Po tom všem se cítil svobodný a konečně se mu povedlo najít někoho kdo mu rozumí. Nedopustí, aby se Sasukemu a Narutovi cokoliv stalo. Přísahal ve svém ohňovém jazyce. Sice dostoupil na nejvyšší úroveň, ale pokud nejsou nositele při vědomí nemůže nijak pomáhat.

Démoni pekla se přibližovali k tělům ležícím bezvládně na dně tunelu a Des se začínal strachovat. Nemělo to nic společného s jeho existencí, ale prostě chtěl pomoci svým kamarádům. Přemítal veškerou historii Desu od dávnověku, až do téhle chvíle. Všechno se seběhlo tak rychle a než se stihli dotknout Naruta, ke kterému byli nejblíže Des vstoupil do jeho těla. Opatrně vytlačil Narutovu osobnost a zastoupil místo v jeho mysli. Mělo to sice svá rizika, ale kdyby je tady nechal zemřít nikdy by si to neodpustil. Rychle dokončil přenos svého ducha a otevřel zlato černé oči. Jeho tvář se zkřivila do nelítostného úšklebku. Nemohl jim nic odpustit. Jeho aura sálala okolo a nikoho nepouštěla blíž k Sasukeho nehybnému tělu.

Pekelníci se rozpadali na prach sice se jejich těla rychle obnovovala, ale to už se stihl Sasuke probrat a vytvořit bariérové kouzlo, z kterého nemohli ven. Sasuke se otočil na Naruta a zjistil, že Des musel zakročit. Nikdy by to neudělal schválně, kdyby mohl pomoci nějak jinak. Zrovna v tuhle chvíli nechtěl nic slyšet a řešil spíš udržení bariéry. Díval se do zlatých oči lemovaných temnotou žhnoucích uhlíků, už to nebyli ty Narutovi.

**
Vrátí se Naruto do svého těla nebo bude létat okolo jako duch? Co podniknou dál?
Zkuste si tipnout co jsem vymyslela v dalším díle, který bude asi poslední ještě to nevím jistě.
Ano čtete správně tato povídka brzo skončí a já pro vás chystám dopsáni Tajemné vesnice.
Nechte se překvapit novou povídkou :D

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka