Škola pro chytráky 8.díl

Trochu se zase spožďuji jako pořád v poslední době. Určitě nový dil nikoho nenadchne moje zásoba dílků se pomalu stejčuje a mě se moc psat nechce :) Někdy není nálada a nebo se zkrátka nechce. Dneska si odstraním z blogu nábor na SB a necham si jen pár oblíbených odkazů kam občas chodím doufám, že to nikoho neurazi. Dobře víte, že už moc neobcházím :) Pokud mi zbude čas a trochu kapaliny v mozku přidám snad i nějakou radu do hry SF, ale ještě nevím :) Přeju pěkné čtení.



To je demence tady si člověk nemůže ani na chvilku schrupnout. Kdo to byl? Musím ho najít a vlastnoručně zaškrtit. Nadával předseda tříd a štrachal se na nohy. Tak pěkně se mu spalo a sen, který se mu zdál o nové sousedce byl tak skutečný, že poslintal polštář a teď je vzhůru. Fakt slibuju, že si to vyřídím s každým kdo mě vzbudí!
Popadnul klíče a pořádně za sebou třísknul dveřmi. Zrovna byla přestávka před poslední hodinou a jak všechny holky viděli předsedu na chodbě nalepily se na něj jak vosy na med. Než se stihnul s hloučkem přiblblých fanynek dostat na konec chodby k šatnám zahlédl u dveří Aki. To není možný co ta tady dělá? Kladl si nejdůležitější otázku a úplně zapomněl, že se honil za rušičem spánku. CRRR. Crrr. "Zazvonilo tak si jděte po svejch!" Zahromoval Kei na holky a pomalu se vracel ze školy domů. Slezl pár schodů a na poslední si sedl. Chvilku zůstal nehnutě koukat do neznáma, když do něj někdo drncnul.

"Keii co tu tak sedíš?" Vyzvídal Naruto a sedl si vedle něj. Z druhé strany dosedl na kraj schodu Sasuke. Byl taky zvědaví co se to s Keiem v posledních pár dnech děje. "Nic mi neříkej, že je v tom holka?" Zeptal se na rovinu Sasuke a snažil se něco vyčíst z kamarádova obličeje, ale moc se mu to nedařilo pokud nechtěl, nedokázal si jeho pocity přečíst nikdo. Kei jen přikývl a zvedl se ze schodu. "Kam si myslíš jako, že deš?" Naruto ho drapsnul za ruku a donutil Keie znova sednout. "Co chcete slyšet? Jo je to pravda!" Řekl rozzuřeně Narutovi a Sasukemu.

Věděl jsem to brblal si Sasuke pod nos a Naruto jen přikyvoval. "Která to vyhrála doufám, že ne jedna s těch hus co tě pronásledujou na každým kroku?" Uculil se Naruto a byl zvědav jestli jí zná. Sasuke se držel trochu stranou , protože dobře věděl, že Kei na lásku nikdy nevěřil. Znal ho už od školky a holky se na něj lepily snad odjakživa, ale takhle přejetýho parním válcem Keie ještě neviděl. Naruto v duchu ti držím palce, aby si ho nenasral, když se to povedlo jednomu klukovi zlomil mu Kei obě ruce. "Vidím, že nám to neřekneš tak my půjdem." Dořekl Naruto a zvedl se i se školní taškou k odchodu. Sasuke ho ihned následoval v téhle náladě by se totiž k předsedovi neměl přibližovat nikdo.
Konečně klid povzdychl si Kei a taky se pomalu vracel domů, nic jinýho mu stejně nezbývalo. Před domovními dveřmi se otočil k vedlejšímu domu a nahlížel, jestli je u nich někdo doma. Vypadalo to, že ne, ale zdání někdy klame. Sundal si boty a dal je na své místo pak přešel do kuchyně a vylovil s trouby zbytek kuřete. Touhle dobou byla jeho rodina už po obědě. S chutí se pustil do šťavnatého stehýnka a brambor. Miloval máminu kuchyni a zásadně odmítal chodit na obědy do školní jídelny. Jednou šel kolem a zvedl se mu žaludek, když viděl a cítil jídlo, které si nosili ostatní. Nikdy už tam nevkročil, ale doma si vždycky pochutnal na nějaké dobrotě, po pravdě snědl toho víc něž jiní, ale nepřibral ani deko. Po tom co vyluxoval i ledničku se loudal do pokoje. Hodil tašku do kouta a natáhnul se na postel. Dnes žádné úkoly neměli tak si mohl klidně pospat až do večera.

Mezitím se vedle u sousedů stala jedna velká věc. Mamka Akiny se přehrabovala ve sklepě a vyhazovala vše po předchozích majitelích, pokud to nebylo k užitku, když narazila na hnízdo velkých brouků, kteří tam požírali základy jejich nového domova. Zděsila se a vylítla ze sklepa nahoru, kde se musela nejdřív uklidnit, než byla schopná najít seznam a do ruky vzít telefon. "Halo to je vymítač brouků? Potřebovala bych ihned pomoct celý dům je zamořený."
Vymítač přijel ještě ten den a nastavil plynové ampule tak, aby začali o půlnoci vypouštět plyn po celém domě. Aki se vrátila ze školy a u sousední branky stála její mamka. "Co se děje?"


No tak brouci jsou na světě a kde se bude nocovat ? Přece u sousedů :D

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka