PODSVĚTÍ komplet info

PODSVĚTÍ

Do hry nám přidali podsvětí. V dolu na drahokamy na úrovní min. 10 lvl a s odemčenou věží bude k nalezení srdce temnoty jako klíč k otevření sklepení do podsvětí. Šance na vytěžení je 33%. Srdce aktivujete normálně jako klíče.
V pevnosti v levém dolním rohu klikněte na minci nebo 2x na kolonku pevnost a jste uvnitř.
Vítej v katakombách pod pevností!!

Temné srdce se živí dušemi padlých hrdinů každý den lze nalákat, až 5 hrdinů, tím můžete svoje podzemní království vylepšovat a zvětšovat. Vytěžte co nejvíce duší z nalákaných obětí. Vaši goblini, trolové a správce se o to postarají.. Čím vyšší mučínu (lvl ) máte, tím lépe pro vás a také úroveň hrdiny ovlivňuje počet  dušiček. 

Pro podsvětí bylo propojeno zrychlení z ubikace v pevnosti. Už nemusíme, tak dlouho čekat na stavby. 

klik na celý článek :


Útoky jsou voleny automaticky a nebo, tam můžete útočit na koho chcete, ale třeba ho nedáte, když si zvolíte vlastní výběr, či bude odměna menší. Je lepší nechat to automaticky, kdy to nabídne potencionálně rovnějšího nepřitele. Menší lvl vám snižuje počet duší, které můžete získat. Rovnocenný nebo o něco lepší protivník vám dá max. počet duší. 
Prohra snížení o 5 lvl a výhra připisuje 1 lvl umístění. Je to hodnota cti vlastně něco jako věhlas.  V podsvětí se nedá přijít o duše ani obludy. Nikdo vám je nemůže vzít a to samé platí pro protivníky. 






Záznam útoku opět vidíte v poště mezi útoky, když nahoře přecvaknete na zkřížené meče, kam se ukládají a následně mažou. V síni slávy najdete žebříček podsvětí jak si vedete. 



Doporučuju pomalu zvedat lvl u skřetů, trolu a správce. Nejvíc důležitý je v tomto gladiátor, který zvedá kritický zásah. Cvičí mazlíky, pomocníky i vás, takže je opravdu důležitý. Většinou se jednou podobná kolečka jako v pevnsoti. Srdce, extraktor a gladiátor. To jsou nejdůležitější body. 

Srdce temnoty max do 15 lvl. 

Brána do Podsvětí (max. level 15):
Nemůžete jen tak jednoduše sklidit duše. Musíte nalákat hrdiny do Podsvětí. Stupem je právě Brána do Podsvětí. Čím vyšší je její úroveň, tím vyšší úroveň nalákané postavy může být. Nálákejte hrdinu kliknutím na tkačítko "Najít hrdinu...".

Extraktor duší (max. level 15):
Tento stroj sklízí duše padlých hrdinů. Úroveň určuje kapacitu a rychlost sklízení. Sbírejte je pravidelně!


Mučírna (max. level 15): Čím vyšší je úroveň, tím více duší můžeš získat od padlých hrdinů.

Skřetí jáma (max. level 15): Skřeti jsou v první linií při obranách proti hrdinům. Nejsou silní, ale čím více, tím lépe

Trolí blokáda (max. level 15): "Nekrmit troly" není správné. Pokud hrdina porazí vaše skřety, bude čelit trolům. Čím vyšší úroveň, tím silnější a lépe ozbrojeni vaši trolové jsou. Nakrmte je!

Správce (max. level 15): Skutečná můra pro všechny hrdiny! Správce zničí to, co zůstalo z hrdiny. Je to nejsilnější jednotka ve vaší armádě z podsvětí. Chcete ho udělat silnějším? Dobrá zpráva: může být vylepšen!

Gladiátor civičitel (max. level 15): Gladiátor civičitel cvičí vaší postavu, vaše pomocníky a mazlíčky. Zvyšuje váš kritický zásah. Zní to dobře? Je boží!

Zlatý důl (max. level 100): Zlatý důl vyrábí - překvapení! - zlato. Vylepšujte tuto budovu pro ještě větší zisk zlaťáků. Pamatujte, nikdy jste dost staří na zlato! Od lvl 25 lze vybírat zlato i při stavbě.

Stroj času (max. level 15): Stroje času nemusí být modré. Tento vám dovolí spotřebovat nepoužitou touhu po dobrodružství. Na pivo však nejede.
Nelze zde získat houby, předměty ani ovoce.

S úrovní stroje času se zvyšuje i množství touhy, které může uchovat. Stroj času navíc produkuje 1 touhu za úroveň vylepšení. Veškerá uchovaná a vyprodukovaná touha může být použita po půlnoci.

Tip: Víkendy a eventy nemají vliv na stroj času!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka