ABAWUWA, Kalendář, POŠTA komplet info

 ABAWUWA

Vítejte u mého kola štěstí. Jeden pokus máme zdarma a dalších 19 buď za houby a nebo mince štěstí. Jedno zatočení 1 houba a nebo 10 minci. Ty se dají získat ze sledování reklam, které teda mě nelítají, tak to mám v nastavení zamítnuté. Lze je vidět v hospodě a nebo u abawuwa. Můžete vyhrát expy, zlato, dřevo, kámen, předměty, houby.

Pokud si vytočíte suroviny ukládají se vám do lvl 25, než se vám otevře pevnost. Dřív se k nim nedostanete, ale na druhou stranu budete mít něco rovnou do začátku na stavění :)

 Existují hned dvě kola štěstí. Od lvl 110 a odemčení mazlíků + odemčení podsvětí vám v hospodě může padnou kolo štěstí 2.0. Padne jen v úkolu, v kterém není stanovený předmět. Políčka s malou výhrou kamene,, dřeva a zlata jsou nahrazena ovocem pro mazlíky, duše do podsvětí a krystaly ke kováři. Resetovat kolo zpět na 1.0. nejde.

 Kolo 2.0 dává mnohem větší odměny dřeva, kamene a zlata.

 




Za kolem štěstí je ještě jedna věc.

Denní kalendář bonusů za přihlašování do hry. Jakmile se poprvé za den přihlásíte vyskočí na vás odměna. Kdo se chce i později podívat, co ho čeká další dny má možnost přecvaknout ještě jednou abawuwuw. Jedná se o 20 políček s různými odměnami, které mají několik variant. Nejlepší odměna je balíček hub, ale není to tak časté.   




POŠTA

 Pošta slouží hlavně ke komunikaci mezi hráči a vůdcem či důstojníky. Může se jednat o cechovní zprávu pro celý cech a nebo pro jednotlivce. můžete napsat i sami sobě nějakou poznámku , což vidíte u mě v poště. Mám tam uloženou náborou zprávu, ať to nemusím psát pokaždé, když potřebuju doplnit lidi, jen to hodím na ctrl c a v.

Pošta byla před nedávnem omezena podle toho jakou máte úroveň, takže při shánění lidí do cechu je to někdy oříšek, když se to zablokuje a zbytek dne můžete psát jen členům cechu. Pak nevím jak odpovídat na dotazy, když nemůžu je to trochu ujeté no :D

Dál nám tam kvůli spamu dali prodlevu asi 25 vteřin, než jde zase napsat dalšímu hráči. Pozvánky pro lidi se dají naštěstí kopírovat ctrl c a v, což je úleva, že tohle nezrušili. Já osobně ten nábor řeším tak, že si v pc otevřu dvě sf okna a mam stejnou pozvánku a přeťukávám a hledám zas na jiným serveru. Je to rychlejší a nemusím čekat na prodlevu a mezí tím si odnáboruju dva světy, kde jsem to potřebovala. Taková malá rada pro náboráře pokud toho hrajete víc :D

Do toho byli nově zařazeny zprávy přímo od sf. Většinou o novinkách a akcích, ty jsou vždy nahoře a po akci zmizí. Tyto zprávy nezaberou žádné místo, takže pořád je tam limit 100 zpráv. Máme tlačítko na mazání jednotlivé pošty a nebo všechnu najednou pokud, tam není nic důležitého.

Nahoře máme panel, kde jsou hned vedle meče, což jsou všechny útoky a chodíme tam na protiútoky pevnosti. Ukládá se tam 50 posledních bojů a automaticky se to maže od spodu, jak přibudou nové a nebo po 14 dnech čistka. Pokud chceme něco zachovat stačí to zaháčkovat a ono se to šoupne úplně nahoru dokud to zase neodškrtneme.

Poslední ikona je přátelství a nebo ignot. Ukládáte si tam kamarády a nebo ty co jste zablokovali. Toto označení dáváte hráči na jeho avataru po rozkliknutí. Hodně se to využívá při útocích na album, kdy si tam můžete jednoduše uložit hráče a následně zaútočit, až na to budete mít čas. Vyhledáte si klidně celý menší seznam budoucích útoků. Já to tedy nikdy nepotřebovala :D

Pokud jste v cechu nový máte 24 hodin zákaz posílání cechovní pošty stejně jako na útoky atd..

Ještě bych ráda upozornila na seznam úkolů, který se ukáže po znovu kliknutí na poštu. Máte tam aktuálně co by jste měli vše udělat, i když já třeba na ten úkol s mazlíky nemám dostatek ovoce :D Mě to spíš štve, když se mi to překlikne :D 









Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka