Klasická aréna, Hlídka komplet info

ARÉNA

Tak vlezeme do arény sice tam tygří nejsou, ale za to jste narazili na protivníky, který jsou poblíž vás. Můžete dát ok a zkusit ho porazit. Pokud se vám to podaří získáte věhlas, který vás dostane výš v síni slávy někdy i trochu zlata se z něj vysype. Limit na arénu je 10 minut jinak můžete obětovat houbičku pokud se vám chce utrácet tak cennou věc za blbý boj, který možná ani nevyhrajete :D další v celém článku

Pokud vyhrajete prvních 10 soubojů v Aréně, budete odměněni body zkušenosti, ale má to pár háčků protivník nesmí být dál jak 20 pozic od vás a musíte vždy získat alespoň 100 a více věhlasu.

Pokud prohrajete v aréně, tak příjdete minimálně o 20 bodů věhlasu.

Je samozřejmě rozdíl v tom, když potřebujete na někoho určitého útočit. K tomu slouží síň slávy, která je vysvětlena v jiném článku. V tom případě nejsou odměnou zkušenostní body. Ty lze opravdu získat jen přes arénu. Samozřejmě odměna je jen do určité výše hráčů okolo vás pak nedostáváte nic, když jsou daleko. 

Zápasy se zapisují v poště pod kolonkou s meči. Stačí to nahoře přepnout. Pokud chcete můžete si některý zápas uložit jinak se to automaticky maže a posouvá samo. Obsahuje útoky jak z podzemek, cechovních útoků, tak podsvětí, mazlíku, pevnosti. Útoky z arény i síně. Najdete je tam všechny, ale rychle to mizí i z důvodů útoků a protiútoků na pevnost.   



HLÍDKA

Mate odehráno ? V tom případě hurá do práce :D Najdete v hospodě nahoře vojáka a u něj si nastavíte hlídku.  Hlídka jde nastavit nejdéle na 10 hodin a pak dostanete pěkně zlaťáky na vylepšováni postavy. Pokud by jste jí přerušili dřív nedostanete nic. Já osobně dávám hlídku především přes noc a ještě třeba přes odpoledne kdy nehraju. Čím větší úroveň máte tím lepe je placena hlídka. Když máte hotové zrcadlo, lze i při hlídce dojít do podzemí a nebo mlátit v síni slávy hráče kvůli sběru nálepek do alba.






 


 


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka