Legendární podzemko a Legendární Drahokam komplet info

 LEGENDÁRNÍ PODZEMKO a LEGENDÁRNÍ DRAHOKAM - komplet 

Přidala jsem celé info a veškeré informace o tomto tajemném místě do jednoho článku. 

Toto podzemí otevírá své brány, jen při speciálních událostech jako je důležitý svátek nebo narozeniny sf a podobně.

  

Ve městě vpravo dole máme portál událostí, na který je potřeba kliknout a pokud máte lvl 50 můžete vejít. Nesmíte mít ani hlídku, či plnit úkol v hospodě.  Většinou je tento svět aktivní po dobu 10 dnu, aby se to stihlo projít jednou a nebo při velkém štěstí 2x. Nechápu jak kluci ve hře můžou napsat, že získali skoro celou sadu za třeba 900 hub .D no je to jejich věc, ale já to jdu normálně. 

 Nově budou dostupné i legendární oranžové drahokamy. Získat je lze pokud máte v albu, alespoň jednu legendární nálepku epiku, čím víc nálepek tím větší šance na to takovou vzácnost získat. Jsou to jediné drahokamy, které jsou na hlavní atribut a výdrž. Navíc se dokážou změnit, když by jste to třeba dávali pomocníkovy změní se na jeho hlavní atribut a výdrž. 

Bylo přidáno varování pokud házíte do wc legendární epik s drahokamem.  

Podzemkem se bude procházet a musíte likvidovat nepřátele, které můžete občas díky dárkům třeba obejít a tím se vyhnout útoku. Je to docela rozmanité a navíc se sbírají klíče k odemčení dveří. Někde i za nima číhá nebezpečí nebo fajn odměna. Občas mám smůlu a moc daleko se nedostanu, ale sbírám klíče na ty pozdější těžší patra, abych se dostala na konec, přeci chci ten epik :D . Máme na vybranou kudy se dát a proto je potřeba obezřetnost. 

Za dveřmi a uličkami na nás čekají monstra, která je potřeba porazit nebo obejít. Samozřejmě tu jsou i pasti. Pokud tam umřete stejně se vám obnoví život za 24 hodin  a nebo to uplatit houbičkama :D zase něco co nám sebere poctivě nasbíraný hříbky. Celkově je ve hře 100 místností, za které lze získat odměny. Jsou tam i tři bonusové bosové a finální boss. Jen finální boss dává legendární epik, který se vám zařadí do alba pokud si ho nasadíte na postavu. Jinak nelze do alba vložit ani útokem na hráče, který má cokoliv legendárního. Epik si musíte nasadit, aby se v albu aktivovala samolepka. 

Z poraženého monstra padají KLÍČE na odemknutí dveří. Truhly zamknuté nejsou. Ty truhly jsou zrádný :D  Po poražení bosse a posunutí se znovu do začátku se klíče nulují. To znamená dobře je využívejte dokud to jde. Stejně začínáte sbírat znovu pokud to stihnete celé projít.

Teď ta důležitější věc po různých soubojích pomalu, ale jistě ztrácíte život :D Nic s tím nenaděláte. Je zde nastavená šance 50:50, že můžete nějaké protivníky obejít, ale bosse nikdy :D Do bojů se spíše hodí věci s runama no mám další problém :D eliky na to prý nepomáhají. Každopádně se to stupňuje s obtížností a se silou vaší postavy. Pokud chcípnete je možnost počkat a nebo uplatit houbou klasika no. POZOR do tohoto portálu se jde jednou za 24 hodin, aby jste to mohli zopáknout můžete to uplatit houbama. 

Samozřejmě je fajn narazit i na normální epiky třeba ve stoce nebo v sarkofágu. Nezapomínejte se dobře rozhlížet, protože je tam i zlato či nějaká surovina. Pak je hrozný natrefit na ty otravy vaší  postavy, které dost ubírají život. Kompenzuje to děda v křesle, který nám může kus života vrátit, když na něj natrefíte je to vše o náhodě, jestli vlezete do zlatě ozářené chodby nebo půjdete jinudy. Samozřejmě pak je tam klíčník a dokonce dvakrát, jeden nám nabízí dobrý věcičky a vychytávky za klíče a druhý pro změnu to špatný jako odemknout dveře dvěma klíčema nebo, že nemůžete x krát obejít protivníka, ale zase vám za to klíče daruje. Je tam i kolotočář a další překvápka. Aspoň, že odstranily tu díru, kdy jsem vždy byla mrtvá :D

připomínky pište do komentářů ráda cokoliv upravím nebo dopřidám.   

Komentáře

  1. Asi bych připsal, že je nejlepší taktika sbírat runy na útěk z boje, pokud chcete primárně legendy. A také je super mít runu na doplnění života po opětovném vstupu do podzemí. Ale ta je dobrá pouze pro vyšší levly, které opravdu chtějí jen legendu, protože to ruší kompletně možnost zisku epiků. Jinak super článek.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka