Správce Arény komplet info

Čeká nás správce arény oko za oko, zub za zub a získávání run. Požadovaná úroveň je 105.

Ve zkratce to nejdřív v aréně postavíme, abychom to následně obětovaly bohům a začali zase od nuly, Nikdo nemá nic navíc všichni začínáme od nuly, takže úroveň nerozhoduje, jen se to od lvl 105 odemkne. Jak jinak začíná se v mále aréně, kde nic nemáte :D Prakticky se v tom točí zlaťáky a runy, které získáme a čas to vyklikat vícekrát za den. Samozřejmě tím pomůžete aréně a budete jí mít čím dál lepší, ať už postavíte cokoliv, tím větší zisk z ní bude. Mě to dost připomíná pevnost, kdy si opět budeme stavět různé blbosti :D Jednou denně můžeme nakoupit pro arénu něco navíc u obchodníka samozřejmě za hřiby. Je to ten panáček na obrázku nahoře. Po obětování všeho co jste doposud v aréně udělali vám zůstanou runy a nakoupené vylepšení u obchodníka. Doporučení co koupit je níže.

Zlato, které v aréně vyděláte je  arénová měna nelze jí převézt.



Takhle to vypadá, už trochu víc rozjetý :D a začátek. 

Runa dává + 5 % na zisk, jakmile máte  1 000 run a více lze odemknout runové okouzlení, které nám bude pomáhat. Od té chvíle je v čáráku a zbrojírně občas VĚC S RUNAMA. Seznam runových vylepšení níže. Čím víc run získáme tím větší kouzlo bude.

Jedná se přesně o kouzlo na:  

zkušenosti max 10%

zlato max 50% 

epiky max 50% 

kvalitu předmětu max 5, což znamená lepší atributy na věcech

hp v úkolech max 15%. 

Dále tu máme několik poškození jako: 

bleskové max. 60%

ohnivé max. 60% 

mrazivé max. 60% 


ODOLNOSTI 

proti mrazu max. 75% 

proti ohni max. 75% 

proti blesku max. 75% 

celkovou odolnost proti všemu max. 25%. 


Tohle vše můžete časem získat za runy. V první řadě bych ráda připoměla, že čím častěji chodíte do arény a zvedáte lvl tím víc run máte během dne. Je to dost znát.  Je to dlouhodobá záležitost, než se vám podaří nahromadit plná procenta bonusů. Začíná se na sedadlech a ze začátku se kliká po pár runách, než začnete vydělávat víc a obětování se budu víc vyplácet. 

U obchodníka lze nakoupit jednou za 20 hodin. Jedná se o 3 různé nabídky s výhodou aktuálně jsou k dispozici 2 hodiny. Já u toho vydřiducha nenakupuju :D Jinak se nabídka z 25 hub zvyšuje můžete totiž nakupovat jen omezený čas a čím déle čekáte tím dražší to pak je z 25 o jednou tolik atd.. 

Nehoubař by měl koupit zrychlené či zlaté sedadlo, které vám zůstane i po resetu a fakt se vyplatí to je tak asi vše. Co potřebuje houbař je mi ukradený, ten bude stejně kupovat všechno :D pak má šanci získat platinovou úroveň zřejmě s bonusem.

Nejvíc se doporučuje kupovat další a další sedadla to je ta první možnost hned nahoře, protože přinášejí největší zisk po určitém nazvedání. Na začátku na nic jiného stejně není :D

Výpočet pro runy je neznámí, ale průběžně hráči co to počítají je prý potřeba +- 7 milonů zlata na jednu runu nejde o čas, ale runu získáte vyděláváním určitého počtu peněz, je to jen orientační. Časem bude pro reset potřeba více času na další reset podle získaných zisků. Zisk se zvyšuje od úrovní 25,50,100,250,500 atd. a tím se také snižuje čas o 25%, čím větší úroveň tím rychleji vyděláváte. Pokud se dostanete k tomu, že máte v obchodě nějakou věc a má nějaký bonus tak se vám bonus sčítá dohromady pokud je stejný. Poškození je jen pro zbraně.

Nahoře v aréně máme násobič lze ho zvednout z 1x, 10x,25x, 100x a nebo max je to usnadnění odklikávání zlata, aby se to neklikalo po jedné. Pro mě je to dobré hlavně, tam co toho mám hodně.

U kováře lze přetvářet runy. Změna Run : Máte dostatek run, aby vaše předměty byly generovány pomocí run, tak se změní tlačítko změna vzhledu na vyměnit runy. Lze takto vyměnit runy dvou oběktů mezi sebou.  Jedná se o přetvoření run.  


To je zřejmě vše co vím. Klidně napište ráda doupravím. 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka