Update a 13. Narozeniny SF

Ahojte jedná se o aktualizaci s příhodným číslem 13. Právě byla nahrána v Německu a my se jí dočkáme za den či dva. Podle toho, jak bude fungovat, aby se zase něco nepodělalo :D

 LEGENDÁRNÍ PODZEMKO:

Legendární podzemko bude spuštěno na oslavu 13 narozenin sf a samozřejmě bylo zase předěláno. Tentokrát je to narozeninová párty samozřejmě riskantní. Asi nás tam zas něco zabije :D Obsahuje novou grafiku a speciální místnost a nebylo by to ono bez přidání 3 nových legendárních epiku. Mě zas nepadne ani jeden novej to vím, už teď :D

Na oslavu proběhnou i akce, ale zatím je tajné jaké. Muhehe :D

Konečně by se měla zlepšit výkonnost a plynulost hry na serverech, které jsou na nových beckendech. Stále nás to zlobí a dochází k výpadkům. U mě předně s11 a s32, které jsou v novém, doufám tedy, že už to poběží lépe nebo klepne jednoho mého důstojníka jak se vzteká :D.

Ke zlepšení došlo již včera po půldenním výpadku, tak sem na to zvědavá. Žádnej držkopád ve hře jsem neměla a to bylo podezřelé, aby to byla pravda, protože důstojník hudroval i dnes :D.

Lovec démonu byl po testu znovu vyvážen a právě bude spuštěna jeho optimalizace, aby nebyl zase moc ve výhodě oproti ostatním.

Další co stojí za zmíňku jsou opravené některé úspěchy v albumu, aby nedocházelo k dřívějšímu či pozdějšímu spuštění, ke kterému u pár docházelo.

Trochu si vzali do parády i hydru a upravili její procenta. Navíc se to upravilo i v denním úkolu vzadu na zdi. Třeba jí zabijeme snadněji. Uvidíme co to bude za rozdíl v odměně :D

V pevnosti byla opravena chyba, kdy měl hráč plný inventář a dotěžil drahokam v dole, tak ho nedostal, protože nešel uložit, momentálně by k tomu nemělo docházet. No já nevím, ale mám vždy místo, protože se o věci starám. Co je k hovnu jde do záchodu, či ke kováři a to odkupuju čaroobchod kvůli elikům a vždy se vejdu a to pořád nemám invent na max, protože stavím věčně věků důl na drahokam.

Na mobilech nefungovalo mé druhé já ( asi jsem jediná kdo ho nepoužívá ani jsem si nevšimla :D ) a při přeskakování úkolů v hospodě padala aplikace. Momentálně je v řešení a mělo by to s updatem být v pořádku.

Pokud se dozvím, něco užitečného dopřidám info, když ono to jsou většinou blbosti :D Taky mi psalo pár anonymů, kdy bude povídka. No nebude i vzhledem k vedru a práci na zahradě ( synovec znova marodí, tak je to taky bezva randálník). Konečně jsem opravila sekci na staré obrázky a dávám si trochu oddech  od psaní není nálada a opravdu jsem utahaná z minulého týdne, kdy toho na mě bylo moc. Třeba se poštěstí tento týden něco naškrábat na klávesnici.

Samozřejmě ráda poradím a nebo pomůžu s nějakým problémem ve hře stačí mě kontaktovat klidně sem a nebo do hry, kde mi běžně píšou i lidi z jiných cechů. Pokud to nevím odkazuji na podporu, protože něco se musí udělat, jen tam.  Pro přehled servery, kde hraji a je možno mi tam písnout a nebo se k nám přidat, protože aktivita přes léto je vždy ničivá pro cechy a lidi měním, až když mám náhradu, takže pokud je plno i tak se tam dá dostat.

Servery jako kat111 : cz   s1,s2,s11,s29,s30,s32, s34,s35

              Světové:          W23

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka