Update a změny ve hře

Do hry nám dali aktualizaci s číslem 15.2. :)

Byla přepracována vstupní stránka do hry nyní je to sfgame.net, ale není to nic, co by jsme nezvládli. Jde hlavně o přihlašování na počítač, kdy si to prostě znovu přihlásíte. To samé platí pro play.sfgame.net je to nový klient bez vstupní stránky a taky je to potřeba znovu lognout.  Adresy na to budou přesměrovány sami. Ten odpočet nového serveru je otravnej. :D

Přepracování bojového mága. 

Došlo k jeho dovyvážení a zlepšení útoku včetně kouzla, které teď vypadá jinak. Místo koule, tam máte kometu, Došlo k úpravě grafiky a boje. I jeho ikona v síni slávy je nová, aby se to lépe rozpoznalo logo komety. Poškození kometou záleží na třídě protivníka a na vašem počtu životu, ovšem nikdy nepřekročí 33% poškození života vašeho protivníka na jednu ránu je to pevná hranice. Brnění bylo zvýšeno ze 100 na 500. Tajemná energie bojového mága posiluje atributy o 11,11%.

Druid byl také trochu opraven a vyvážen dle situace. Došlo i k úpravě jeho kouzla.

 Změnou prošla i poště a to ukládání soubojů na 100 její průběžné mazaní jako vždy. Do pošty se uloží, až 50 odepnutých soubojů.

Změna houbaře a předělání tlačítek na bannery. Prostě tam bude obrázek pro voucher a vydělání hub. Celosvětově zařazena podpora helpshift.

 Trochu nám upravili chlívečky s infem o předmětech.

Hellevator a jeho zkraty, který nikdo nepoužívá byli obohacené o i.  ( pro hellevator od 26.května a pro legendarní dung od 23.června.) tak aspoň víme, kdy nám je do hry dají. Jestli budu v květnu na dovolené tak jsem v hajzlu :D Uvidím jak to bude zatím to nemám jisté. To je tak, když nemohu jet sama protože málo slyším a ztratila bych se za prvním rohem :D Snad se mi paní co jede s kamarádkama ozve, že to platí. Moc potřebuju k moří kvůli zdravíčku, jen ještě nevědí jestli pojedou, tak držte palečky. 

Tornádo se otevíralo na 150 lvl, no teď je to sníženo na 130 lvl. To ještě upravím později v sekci podzemek, aby to celé bylo aktuální.

Odemknutí kováře bylo, též usnadněno k jeho odemknuti je potřeba, jen dosáhnout lvl 90 nepotřebujeme mít tedy hnízdo s vejci, aby se otevřel.

Hra v kostkách při šťastném dnu bude mít z důvodu resetu kolem půlnoci krátký výpadek a taky při začátku akce, ab se to správně načetlo.

Pokud koupíte balíček u houbaře i s tím co potřebuje spadnout do inventu a máte plný inventář, tak se věci přičtou, až si uvolníte místo v inventu. Rozhodně o ně nepříjdete.

Opraveny některé texty a jména v podzemkách. Hydra a denní úkol nefungovali správně, takže odteď ukazuje dobře, chyba byla odstraněna.

Konečně opravili blbnutí pozvánek do cechu, kdy hráčům nešlo vstoupit. Celkově došlo k opravě asi tuny chyb v popiskách a rámečkách u mazlíků a dalších blbostí :D doufám, že to nemusím vypisovat, tak zdarec to je vše.  

Důležité věci jsou roztříděné v rozcestníků sfka a nebo stačí pohledat v sekci o sf, kde jsou všechny články.   Kdyby něco nefungovalo ozvěte se, 

 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka