Info pro sloučení světů

Sloučení světů po oznámení sf týmu bude od půlnoci zmraženo sfko a dostupné, až dodělají veškerý přenos. Příjde nám oznam poštou a i vyskakovat okno s tím, že dojde ke změně.

Po sloučení světů se můžete přihlásit jako vždy pomocí výběru postavy, jsou pouze přiřazeny k novému světu. Pokud postavu nemůžete najít jsou zde dva důvody, proč neexistuje.

Prvním je, že byla na lvl 10 nebo nižší a neaktivní po dobu jednoho roku. Taková postava byla smazána pokud tam neproběhla žádná platba za houby.

Druhý je, že na server se přenese jen jedna postava z každého spojeného serveru. Hrajete tam dvě? Tak se jedná o multi účet a není to dovoleno viz pravidla hry. (pokud nemáte povolení třeba hraje v rodině víc lidí na stejném světě). V takovém případě to řešit s podporou. 

Pokud máte sf účet, kde máte postavy nic se pro vás nemění budou tam stále. (což je míň starostí)

 Postavy jde normálně importovat pokud nemáte sf účet a nesplnili jste kritérium zadáte je importováním na starý svět.  

Pokud dojde ke sloučení světů, kde máte také postavu se stejným jménem budete mít možnost jí při přihlášení přejmenovat automaticky bez vyžádání podpory při prvním přihlášení na spojený svět. Platí i v případě více postav, též hraji víc světu a pokud by spojili 3 najednou, kde hraji, tak bych dvě musela přejmenovat já jsem všude kat111 :D

Pokud byla jedna z vašich postav přesunuta na sloučený svět nemůžete si tam vytvořit další.

Neplatí v případě převedení více postav. Smíte na nich hrát a nemusíte se obávat porušení hraní s multi účtem. Podmínkou je chovat se férově a nevyužívat postavy získání výhod.

U tohoto mám trochu obavu. Dost přemýšlím, jestli by se mi nevyplatilo ze dvou cechů udělat jeden a hrát tam buď jen s jednou postavou a druhou zrušit nebo jestli by mohli být obě ve stejném cechu (možná i tři čert ví co nám spojí dohromady :D ) je to jedna z možností, u které nevím zatím jak to bude třeba se to někde dočtu… a pak se rozhodnu někde je ta aktivita pod psa, i když já si aktivní lidi najdu do cechů vždycky to by jsme nebyli tak nahoře :D

Cechy budou převedeny na nový svět v případě, že v nich zůstanou aktivní členové splňující podmínky pro hru, což jsem psala nahoře z jakého důvodu nemusí být postava převedena.

V případě, že je smazán neaktivní vůdce cechu převezme pozici vůdce důstojník s největším levelem, pokud není přebírá post vůdce největší level.

Síň slávy a zařazení bude podle hodnot z minulého světa a nově se seřadí.

Denní příjem ze souboju je omezen na 100 mil. na den z důvodu, kdy můžete mít převedenou nějakou postavu z jiného světa. Nebude se to moct zneužívat.

Staré světy po sloučení budou deaktivovány a nebudou přístupné.

Také nás čeká update, ale o tom zase jindy. 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka