Aktualizace 18 + nekromant

 

Tak je to tady zas. Aktualizace na baterky :D Minule nám přidali seznam úkolů na náměstí a  tím to haslo a teď se můžu maximálně zmínit o nekromantovi s jeho nemrtvými  přisluhovači. Nic jiného o něm ani nepíší, jen že je může vyvolat, ale třída nebo nějaké větší info chybí. Nechápu jak to můžou zveřejnit takhle dost se fórum pohoršilo. p.s tak prý je to mág 

Takže kdo ho hraje může mi buď zanechat zprávu jak to funguje a nebo si to prostě zkusit zahrát. Od dob co odstranili cz fórum to jde do kytek.

Kdo to ještě neví, tak smazání účtu sf celého nebo jednotlivých najdete v herních možnostech ( to se zase vyjádřili :D) doba než se cokoliv smaže bude 30 dnů, kdyby jste si to náhodou někde rozmysleli.

Od 17. listopadu nám nahodí hellevátor, ale bacha zase ho překopali :D Lze si koupit 1 pochoutku vícekrát a  až na 24 hodin viz. nový hell.

 

Twitch dropy mohou obsahovat i klíče do hellevátoru.

Ještě zmíním denní úkoly. Byl přidá dvojkil přes poštu, takže už nemusíme klikat na náměstí a 5x nás to znovu hodí do hospody :D U těch denních misí nám předělali úspěch v albu speciální agent, aby se to přizpůsobilo na úkoly a ne již neexistující denní misi.  Trochu upravili i skřeta kejklíře, aby nás tolik neděsil.

Přepracovali rafiku na mága a nějaké doladění zvuků a pazvuků.

Oprava chyb:

Bard při hře na harfu mohou nyní jeho kritické rány nepřátele zablokovat nebo uhnout

Oprava popisků a textů či tlačítek.

To je v kostce vše důležité t zbytky nestojí za řeč.



 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka