POSTAVA, třídy komplet info, její vylepšování

  

POSTAVA, třídy komplet info, její vylepšování

Ahojte. Trochu rozeberu základní postavu a sem tam zmíním věci okolo jako mé druhé já, inventář, pomocníky, wc  atd. Album bude mít vlastní článek i s medailemi.

Maximum lvl je prozatím povoleno do 700 a to bylo ještě nedávno 600 pořád to zvedají a pracují na hře, takže určitě bude i 800 atd…

Po kliknutí na avatar lze změnit za 1 houbu obrázek nikoliv třídu.

Druhy|:

VÁLEČNÍK : síla, vydrž štěstí,

vlastní štít, který má 25% šanci zablokovat útok. (nefunguje na magické útoky)  max brnění 50%, kritik 50%, násobitel výdrže 5x

PRŮZKUMNÍK: obratnost, výdrž a štěstí,

 50% šance na vyhnutí (též nefunguje na magický útok)

Brnění 25%, kritik 50%, násobitel výdrže 4x

 

KOUZELNÍK: inteligence, výdrž, štěsti,

 jeho útoky nejdou zablokovat ani se jim vyhnout, brnění 10%, kritik 50%, násobitel výdrže 2x

 

NÁJEMNÝ VRAH:  obratnost, výdrž, štěstí,

 má dvě zbraně a každé kolo útočí dvakrát, brnění 25%, kritik 50%,

 násobitel výdrže 4x

 

BOJOVÝ MÁG: síla, výdrž, štěstí,

vlastní zbraň na válečníka, ale třída zbroje je kouzelník,

na začátku boje : arkanická střela z rukavice poškození záleží na životech mága a třídě nepřítele ( nemá vliv na kouzelníky) a výsledné poškození není nikdy vyšší, než 33% života nepřítele.

Bonus: arkanická energie všechny atributy +11,11%

Brnění 50%, faktor brnění 500% , kritik 50%, násobitel výdrže 5x

 

BERSERK: síla, výdrž, štěstí

Zuřivý útok 50% šance na jeden další útok (max. limit 15 útoků za sebou)

Zuřivost snižuje brnění o 50% , Brnění 25%, kritik 50%, násobitel výdrže 4x

 

LOVEC DÉMONŮ: obratnost, výdrž, štěstí

Zbraň průzkumník,  zbroj válečník, oživení po zabití 90% životů je 44%, každé oživení sníží šanci oživení o 2% a množství životů o 10%, nefunguje po zabití mága.

Faktor brnění 100% , faktor poškození 100%, brnění 50%, kritik 50%, násobitel výdrže 4x

 

DRUID: inteligence, výdrž, štěstí

Zbraň kouzelník, třída zbroje průzkumník,

Faktor poškození 33.33%, redukce poškození max 40%, kritik 50%, brnění 200%, vyhnutí 35%, provedení střemhlavého útoku základní šance 25% , po vyhnutí se útoku se druid změní na 1 kolo na medvěda a získá zuřivost, násobitel výdrže 5x   

Orlí podoba: 25% šance střemhlavý útok, uštědří poškození se 77,5% bonusem,

Po útoku zvednutí šance na další střemhlavý útok se zvedne o 5% max je 50%

Medvědí podoba: v tomto módu se nemůže vyhnout útoku nepřítele ani provézt střemhlavý útok, kritik zásah od 10% maximum je 75%

Bonus kritického zásahu až 360%

 

BARD:  inteligence, výdrž, štěstí

Zbraň kouzelník. Třída zbroje průzkumník

Melodie průbojnosti každé 4 kola (3 úrovně) nemá vliv na kouzelníky,

Brnění 200%, redukce poškození 50%, faktor poškození 112,5%, kritik 50%,

Harfa a její úrovně při melodii:

Zvyšuje poškození, trvá 1 až 4 kola výdrž má efekt na délku melodie.

Úroveň 1 : 25% na melodii, délka 2, bonus poškození 20%  

Úroveň 2:   50% na melodii, délka 2, bonus poškození 40%

Úroveň 3: 25% na melodii, délka 3, bonus poškození 60% 

 

NEKROMANT: inteligence, výdrž, štěstí

50% šance na vyvolání přisluhovače 3 tipy,

faktor poškození 55,56% ( + 10% bonus proti lovci démonů)

brnění 20%, faktor brnění 200%, násobitel výdrže 4x

 

přisluhovači:

kostlivec: na 3 kola, 50% šance na ožívení limit 2 oživení, faktor poškození 25%

lovecký pes:  na 2 kola, faktor poškozemí 100%, kritik +10% max je 60%, bonus kritického zásahu +50%

golem: na 4 kola, 25% šance na blokový útok.


Pro usnadnění klikání atributů do postavy:

Zvedání atributu křížkem najednou za více zlata, aby jste neklikali po jedné .. postavit se kurzorem na určitý atribut a držet plusko samo se to zvedá, jakmile máte dost stačí přestat držet daný atribut a nebo počkat, až dojde zlato pokud ho chcete narvat do toho atributu.  

Osobní pokladna je do  maxu 10 miliard.

Batoh může mít, až 50 míst po nazvedání pokladnice v pevnosti.

  

Zbroj na postavě se může vylepšovat zvedáním atributu u kováře a nebo drahokamy, které se těží v dolu na drahokam v pevnosti. K tomu dodám, že čím lepší důl tím silnější drahokam (důl až lvl 100). Bohužel nejde ovlivnit jejich velikost pokud není akce na velké, což plně využívám. Dále samozřejmě u čarodějnice svitky, které je dost důležité kupovat na každou novou věc, kterou si nasadíte. Samozřejmě lze očarovat svitky i některé věci na pomocnících, tak na to nezapomeňte.

Pokud získáte 1000 run v aréně můžete získat v obchodě alter ego mé druhé já opět pro mě něco jako další inventář. Je to určeno pro změnu věcí kvůli runám. Třeba set na expy či zlato.  

Pomocníci se otevírají po zdolání 9 podzemek  a následně se zvedají společně s vaší postavou od lvl 150. Najdete je za svým avatarem, kde budete mít na obrázku postavy šipky, kde stačí jen přepnout. Vyzbrojte je a vylepšujte věci drahokamy a očatováním svitků od čarodějky, ať ty patro brzo dáváte. Odměna je 1% ke zlatu za každého poraženého.  Změna věcí na třídu pro pomocníky se dělá přes wc, které můžete odemknout klíčem od lvl 100. Tyto věci jsou pak vhodné házet ke kováři, když jsou slabé.  




Dole na liště : 

Nejdřív je tam medaile s věhlasem a vaší aktuální pozicí. Samozřejmě album, které bude komplet v jiném článku, kde musíte sbírat nálepky do alba a tím si zvedáte expy v úkolech v hospodě je to velice důležité a to same plátí o  medailích. 

Vedle vidíte své zvíře pokud jste si ho koupili a délku na jak dlouho vám bude ještě sloužit stačí kliknout a rovnou vás to přesměruje do stáje nebo tam na vás svítí vykřičník, že vám chcíplo. 

Dále také hodinky zrádných písků na přeskakování úkolu a jejich počet. Jako tohle je úplně super věc, která se ve hře fakt hodí. Stačí je trochu šetřit nebo využít akce hodiny naruby, kdy jich padá fakt hodně či jdou koupit v obchodě.  

Vedle je místečko na lektvary, které stačí jednoduše hodit na postavu jako vše ostatní. Lektvary se lépe doplňují pokud odkupujete v čaroobchodu věci, které jsou za zlaťáky je dost velké šance, že jsou pod věcma.   

Je tam  kolonka brnění vaší postavy sečteno z vaší celkové zbroje v nové verzi je to přímo u atributu je to trochu přehlednější.   

Kdo má zájem může si koupit zlatý rámeček za 1 000 hub, ale je to jen na okrasu. Prodejce najdete náměstí, jakmile máte dostatek hub.  

Vylepšování postavy:

Jedná se o klasické třídy mág, war, luk pak už se odvozují ostatní, ale prakticky je to pořád to samé nahoře to máte vypsané co se u čeho prioritně zvedá.  Zvolili jste si postavu a teď nevíte kam investovat těžce vydělané zlaťáky? Tady je můj názor na zlepšování postav.

War (SÍLA, výdrž, štěstí, obratnost a nakonec inteligence) válečník s jednou zbrání(meče různého typu) dále štít s 25% šancí na blokování rány a 50% brnění na zmešení poškození rány.

Kouzelník (INTELIGENCE, výdrž, štěstí a pak to ostatní) jedna hůlka s kouzlem. Nemá ani vyhnutí ani blokování ran. Pokud mu však dáte solidní dávku štěstí bude dávat častěji a větší kritické rány. Má 10% zmenšení poškození.

Lučišník (OBRATNOST,výdrž, štěstí, síla….) Prak nebo luk. Tento je můj oblíbený má 50% šanci na vyhnutí se rány a 25% na zmenšení rány útoku.

Bersekr (síla, štěstí, výdrž...)něco jako válečník (zbroj) jen nemá štít. Dostává šanci místo jedné rány vám dát rovnou i druhou je to jeho zuřivost. 25% snížení rány, ale pozor proti kouzelníkovy je velice slabí.

Nájemný vrah (Obratnost, vydrž, štěstí) je to špeh, který používá zákeřně dvě zbraně. Kvůli této třídě se zvedlo poškození u zbraní při očarování u něj očaujete obě takže ostatní třídy dostali bonus, aby to bylo vyrovnané. Odraží kouzla a má stejná procenta vyhnutí jako válečník.

Bojový mág (síla, výdrž,štěstí) mág který používá jak magii tak těžkou zbraň válečníka. Protivník ztrácí ohnivou koulí až 33% zdraví. 40% poškození a 10% na zenšení rány.

Lovec démonů. Tato nová třída by měla lépe likvidovat podzemka a být silnější na úrovni berserka, který má také jisté výhody. Navíc má tato nová postava vždy v těžkých situacích po ruce uzdravující lektvar. Postava je na obratnost, ale nemůže se vyhnout. Brnění na 50% a při její umrtí ma 25% šanci na obnovení celého života. Opět je to nastaveno na náhodu.

Takhle by jste si měli polepšovat postavy nejvíc dávat do hlavního atributu ten je napsaný jako první musíte se podívat co za rasu jste si zvolili, pokud jde o štěstí klidně až na 50% je to lepší pro kritické rány a některá třída to vyžaduje jako kouzelník, který nemá ani vyhnutí ani štít, popřípadě lze zvedat třeba černými diamanty, které jsou na vše. U kováře si taktéž pár atributů vylepšením věci zvednete. Jedině Mág potřebuje více štěstí, ale to doporučuji doklikávat za zlaté.

Uvedu malý příklad WAR

SÍLA 1000, VÝDRŽ 800 , ŠTĚSTÍ NAD 35% AŽ 50% , ostatní inteligence a obratnost kolem 400-500.

 

Věci dle hlavního atributu příjde na to jakou mate postavu (kouzelník, war, lučišník, najemný vrah, bojový mág nebo berserk atd. )

Epické předměty - vždy když už je na váš lvl věc slabá je lepší vyměnit za normální věc s lepšími atributy a brněním a nebo za lepčí epik. Pokud máte věc několikrát vylepšenou od kováře, tak si to promyslete raději dvakrát, jestli jí vyměnit.

Pokud už hrajete, ať už od začátku a nebo jste zkušený hráč můžete napsat do komentů jak postupujete vy.

Při výběru postavy se samozřejmě liší trochu atributy na lvl 1, které dostanete, ale jedná se jen o pár atributu. Větší rozpis lze najít na fóru, ale nemají tam zatím k novým třídám žádné info jen k základním war, luk, mag.

Hlavní stat by měl být o něco lepší, než výdrž nebo na podobném čísle. Štěstí se doporučuje nad 35% , ale 50% je prostě lepší pro náhodné kritické rány. Doufám, že to trochu pomůže. Samozřejmě existuje plno cechů, kde se nedají ještě těžit černé diamanty. Podmínka cechu je mít 15 rytířů, aby mohli členi těžit a samozřejmě čím víc lidiček má nad 15 tím víc ty černé padají. To je jen tak pro informaci. V tom případě to dělte výdrží a hlavním statem, ale nekombinujte tam ostatní. Stačí je nazvedat za zlato zbytečně by jste si ubrali na důležitých atributech. Jejich nejlepší využití mimo pomocníků je házení do wc. Klasicky tam házím hlavně červené, protože po epiku to dává nejvíc many 30, což se vyplatí, když už se vytěžil.

Samozřejmě je to na vás jak si to tuníte někdo jede na zlato jiný na expy a podle toho to může vypadat jinak, kdy zase upřednostňují velkou výdrž na úkor pomalého levelování z úkolů na zlato. Toto je pouze orientační. To samé platí o diamantech pokud budete mít víc oranžových dejte si je kam potřebujete a nebo uznáte za vhodné. Někdo si stejně dá všechny černé a podobně.

To znamenalo pokud vám nepadají oranžové diamanty, protože jste zatím legendární portál s podzemkem nešli je to dáno klasicky. Do zbraně černý na vše, což je znásobení atributu a pak následně do lepších věcí polovinou dát taky černé a  druhá polovina na váš hlavní atribut a jeden šutr dát na výdrž do cennosti. Pokud jste mág tam se na výdrž může dát víc, protože potřebujete mít hlavně život. Je to pořád o tom, že se musíte na ty vaše atributy podívat, aby jste je vyvážili. Pokud si myslíte, že ty ostatní atributy nepotřebujete není to pravda. Naopak vám vzniká obrana proti ostatním rasám a jste chráněnější. Lépe prorazíte i podzemka, takže nekašlete na ostatní. Příklad war hlavní je síla výdrž a štěstí, jenže inteligence a obratnost vás chrání chce jí to držet asi na polovině vaší výdrže.

Samozřejmě je tam též houbičkář, kde si můžete koupit houby je to ta ikonka pluska vedle vašich hub.  Později se vám k avataru přidá truhlička, kde právě najdete místa navíc jako další inventář zvedáním pokladnice, o které jsem psala. Vlevo bude mé druhé já, až ho získáte v určitém lvl, to budu psát pak v jiném článku. Samozřejmě si můžete změnit avatara a přenastavit zvuk, obraz, atd. to zase najdete dole v levém rohu jako ozubené kolečko. Samozřejmě si můžete nastavit i porovnávání předmětů. vše to najdete a rychle se zorientujete. Tato hra není nijak těžká.  Nezapomeňte si dát hlavně full pole u zpráv a chatu to je dost důležitá věc. Nelze však změnit zvolená třida. Dále vám u avataru přibudou šipky, které vás dostanou na 3 pomocníky z věže. Každé má své podmínky. Najdete v rozcestníku v sekci postup hrou. Maximum za upgrade atributu je 10 mil. zlata. Je to strop, který nelze překročit.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka