Postup hrou od lvl 1.., klíče, podzemka, kdy se co otvírá

  Tak jsem se dala ještě do psaní takového stručného návodu pro lidičky co začali hrát a nebo hráli a měli pauzu a nevědí co se tu změnilo. Předně chci začít od lvl 1 jako počátek hry. Povídka by měla vyjít v neděli navečer. Mám dílek hotový, ale chtěla jsem dopsat i tohle. Omlouvám se za chyby bylo toho dost na vypsání. 

Registrovat se snad zvládne každý a potvrdit mail také. Chtěla bych upozornit, že pokud někde hrajete a  na jiném serveru si uděláte novou postavu a přičte se vám 25 hub do začátku váš mail se tím potvrdil rovnou a nemusí přijít ani potvrzovací mail z důvodu hraní na jiném serveru a použití stejného mailu, už to není potřeba. Úplný začátečník, který se registruje poprvé si to musí potvrdit. V případě, že nedorazí nic ani po 24 hodinách kontaktujte podporu ve hře je to ten otazník v levém dolním rohu. 

Protože je tohle dost známa hra není nutné vypisovat dopodrobna jak jí hrát vysvětlivky mám i v jiném článku a nebo najdete na fóru hry, či ve videu na youtube. Myslím si, že nejlepší způsob je, si to prostě všechno vyzkoušet nebo si dát nápovědu při hře.

Časem získávají některá tlačítka dvě funkce po jejich překliknutí. Platí to hlavně u podzemek, pevnosti, čaroobchodu, zbrojírny, síně slávy, hospoda, stáj.

Od pátku do neděle probíhají akce ve hře. Od zlaté, expové, epické od 50lvl , raritní a nebo akce na všechny eventy a akce u houbičkáře. Někdy je datum dle významného dne posunuto. 

Mezi 23 hodinou a půlnocí lze hrát úkoly v hospodě za houby a přeskakovat je tak. Další možnost je mít hodiny písků je dobré si je šetřit na dny, kdy nemáte tolik času na hru.

 

Lvl 1

Na tomto levelu můžete odehrávat v hospodě, projít čaroobchod a zbrojírnu, ve stáji pořídit zvíře a protočit kolo u dr. Abawuwa. Také lze hrát o zlato nebo houby u šejdíře v hospodě. Příkazem /gold bet 1 vsadíte pouze jeden zlaťák je to dobré pro splnění úkolu do alba, ale já osobně raději zlato utratím a nemusím se s ničím psát vsází mi to pak jen desetníky :D Pak je tu možnost přepnout na hru kostek, ale na to je potrřeba mít odemčené mazlíky a věž dřív to nejde. Dá se v tom docela dost vyhrát, když trefíte tři stejné kostky odundejte si je nahoru a zkuste hodit ještě s těm dvěma můžete vyhrát mnohem více. Také si musíte koupit aspoň jednou houbičky, aby vám to šlo.

Již od začátku vám může létat tv, která za zhlednutí videí dává mince právě k abawuwovy. Pak do síně slávy, kde můžete útočit na ostatní hráče. Pokud jste od samého začátku v cechu budou po vás chtít zvedat bonusy cechu za zlato později za houby. Dá se to v klidu pomalu nasbírat většinou chtěji postupem času lvl 10 cechovních bonusů.

Do začátku máte 25 hub, kdy je dobré koupit si rovnou draka pokud se chcete někam dostat. Úkoly jsou rychlejší a tím můžete víc nalevelovat. Také dříve získáte zlato pokud chcete založit vlastní cech.

 

Na lvl 1-20 lze u houbičáře nakoupit startovací výhodný baliček.

 

Lvl 10

Lze si založit vlastní cech. Psát zprávy okolním hráčům a nebo cechovní zprávy. Mazání celých zpráv se provádí dole kde je počet přijaté pošty př. 12/100 stačí kliknout a zeptá se vás to jestli smazat vše. Hodně hráčů na tuto možnost zapomíná a nebo o ní ani neví.

Otevřou se vám denní úkoly, které najdete na náměstí nebo překliknete poštu .

V čaroobchodě je k nalezení album čím víc ho plníte útoky přes síň slávy tím víc expů z úkolů dostáváte zvedají se vám tím procenta je to velice důležitá věc. Navíc v něm jsou medaile, které stojí za to splnit +5 aktributů za jednu.

 V úkolu v hospodě lze najít klíč k 1 podzemí. Znesvěcené katakomby.

Časem můžete mít v hospodě červené úkoly jsou většinou lepší na zlato nebo expy, než normální úkol.

 

Lvl 20

Od této úrovně je dostupný klíč v úkolech od 2 podzemí. Doly slávy.

 

Lvl 25

Otevře se vám pevnost o ní jsem psala v jiném článku, ale pro upřesnění dodám. Staví se vždy nejdřív pevnost, ubikace, která krátí čas a síň rytířů, dle svého uvážení můžete přidávat stavbu dřevorubce a kamenolomu, nebo kasárny tím si vytvoříte vojáky, které stačí dát vyrobit. Jejich počet určuje lvl kasárny a jejich lvl se zvedá v kovárně. Je na vás co se rozhodnete stavět někdo dává přednost i pokladnici, která vám zvětší inventář u postavy a nebo akademie, kde se získávají další expy. Postupem času vám to vždy napíše co potřebujete postavit k otevření další budovy a nebo u čeho zvednout úroveň. Nedoporučuji stavět obranu, což je plot nechat ho na lvl 1 a to samé lučištníky a mágy. Jde o to, že ochrana pevnosti vám vydrží mnohem déle a protihráči vám vždy vezmou jen zlomek právě vytěžených surovin nesáhnout však na to co máte uložené v pevnosti a ztráta je minimální naopak s obranou vám toho materiálu mohou ukrást opravdu hodně a nebudete mít na další stavby. Doporučuji útočit na protihráče, aby jste získávali pozici vždy +1 věhlas a suroviny, pak lze útočit ještě protiútoky z pošty. Otevřete poštu a kliknete na souboje. Červené útoky z pevností a dáte protiútok. Vyplatí se útoky vždy s jedním vojákem nezapomínejte si je dávat vyrobit a vyzvedávat si často dřevo a kámen.

 Dále nezapomínejte na důl na drahokam. Čím lepší rytíře máte vy a váš cech tím lepší a silnější diamant se vám vytěží. Používají se do věcí na postavě. Jakmile ho dáte na lvl 10 a máte otevřenou věž lze získat srdce temnoty do podsvětí, většinou věž získáte kolem lvl 130, až vymlátíte 9 pater podzemek, tak se otevře, takže důl můžete pozvolna zvedat. Později bude přístupný kovář, kde se dá do věcí hlavně epiků dělat důlek na drahokam pokud ho nemá a vylepšovat předměty, vyndat drahokam z věci ( o věc ovšem příjdete).

 Jakmile pevnost doděláte máte možnost stavět dál důl na drahokam a pokladnici. Důl od lvl 25 může být jak stavěn, tak vytěží drahokam no hodně štěstí trvá to dost dlouho :D

 Můžete koupit další výhodný baliček u houbičkáře platí pro lvl 25-100 stačí

 mít pevnost na lvl 1 a zpřístupníte si ho.

 

Lvl 30

V úkolech je k nalezení 3.klíč od podzemka. Trosky Gnarku.

 

Lvl 40

 V úkolech je k nalezení 4. klíč od podzemka. Slůj hrdlořezů.

 

Lvl 50

 V úkolech je k nalezení 5. klíč od podzemka. Oltář smaragdové šupiny.

Nyní se vám může podařit najít v úkolech kousky zrcadla. Je jich dohromady 13, jakmile jeden najdete nasaďte si ho jinak vám další nepadne. Někdo ho má najité brzo jiný čeká x úrovní, než kousky napadají. Pokud vezmete jiný úkol bez střepu nevadí časem tam bude znovu, ale doporučuji je upřednostnit. Pokud je zrcadlo kompletní můžete při hlídce útočit jak na samolepky do alba, tak na podzemka, mazlíky je to skvělá věcička.

 Od této úrovně můžete nacházet epiky v hospodě a větší šance na nalezení epiku v obchodech při epické akci.

 

Lvl 66

Od této chvíle můžete přes čaroobchod dojít k čarodějnici ze začátku je dobré jí házet věci do kotle. Na svitcích se podílí všichni hráči na serveru. Je na vás jestli urychlíte nastřádání  ingredienci na výrobu svitku. Jakmile je svitek hotový lze s ním očarovat vaše předměty. Svitek se vaří 24 hodin pak je k dostání na polici. Později vaří z ovoce lektvary, ale to až v případě, že máte otevřené mazlíky a padá vám ovoce. 10 kusů jeden lektvar, podle barvy ovoce vyrobí požadovaný lektvar. Svitky vylepšují vaše předměty po výměně předmětu musíte znovu očarovat svitkem novou věc často se na to zapomene. Také se vyplatí očarovat pomocníkům zbraně, ale to až při otevřené věži.

 Pokud si očarujete přívěsek můžete místo 10 piv vypít v hospodě 11 pivek a to první je vždy zdarma. Je to tedy výhodné i pro nehoubaře, kteří mohou klikat místo 100 hospody každý den 120 a nic je to nebude stát.

 

Lvl 70

V úkolech a čaroobchodu je k nalezení 6 klíč od podzemka. Nemocný strom. Tato informace je jen orientační většinou 6 klíč padá  později, než ten 7 :D

 

Lvl 75

V úkolech můžete najít hnízdo s mazlíky vstup přes stáj. Bojovat musíte v habitatech, aby se vám otevřeli další mazlíci.  Krmení 3 ks ovoce denně. Místa a podmínky pro jejich nalezení jsou v tabulce, kterou jsem vytvořila zde na blogu a nebo ve hře. Celkově je 100 mazlíku. První je vždy nejslabší a poslední nejsilnější. Nejdříve najděte první tři mazlíky v úkolech. Krmte třetího a pak teprve útočte na habitaty.

Každý mazlík nám zvedá o 1% atributy. Více infa v článku mazlíci.

Správný postup při krmení mazlíků : např. stín 3 mazl zublen na 60 lvl měl by porazit hublena 10 mazlíka, který se krmí na 100 lvl, s ním se dá porazit ninstár mazlík 16, který se též krmí na 100 porazí těžkotura a ten na lvl 100 porazí posledního jeduhada. Někde to jde lépe někde hůře, můžete krmit i mazlíka hned vedle hlaviče, někdy trvá než padnou. Je to jen jednoduchý návod na rychle zdolání mazlíků. Ovoce se získává z bojů, habitatů a hospody, někdy padne i u abawuwy.  Každý mazlík je jiný (war, mág, luk) a o to hůře jde porazit.

 Jakmile mazlíka vykrmíte na lvl 100 může v cechu bojovat proti hydře. Mazlíka nastavuje vůdce cechu.  

Jakmile máte poražené všechny habitaty a nakrmeného posledního mazla na lvl 100 povolí se vám krmení na lvl 200, kdy je dobré pokračovat od zadu směrem dopředu. Spodmí mazlíci jsou nejsilnější a vzácní proto se krmí do lvl 200 od nich.

 

Lvl 80

 V úkolech je k nalezení 7. klíč od podzemka. Lávový proud.

Pokud stále nemáte 6 nebojte časem padne.

 

Lvl 85

Získání svatého grálu dosáhnete na úrovni 85, ale musíte mít v albu 1000 nasbíraných nálepek pak ho můžete vytěžit v dole na drahokamy. Po jeho aktivaci se předměty, které nemáte v albu na protivnících v síni slávy chvějí, takže víte na koho útočit.  

 

Lvl 90

V tomto levlu se otevírá kovář. Doporučuji pravidelně házet věci. Já odkupuji věci v čaroobchodě za zlato někdy jsou pod nima lahve a navíc se hodí ke kováři, takže 2 mouchy jednou ranou. Epiky dávají nejvíce materiálu, takže si je můžete v inventu šetřit, než se otevře kovář. Díky pokladnici v pevnosti si inventář můžete zvětšovat. Já si je šetřím do doby, kdy se mi ještě otevře wc nejdřív epik spláchnu dává nejvíc many 50, nepotřebné drahokamy 30 dost se to s nima urychlí využívám často. Až pak spláchnuty hodím kováři opět využití na plno.

 Jeho funkce je jasná stačí si přečíst příslušná okénka. Pozor u vyndávání drahokamu příjdete o věc.

 

Lvl 95

 V úkolech je k nalezení 8. klíč od podzemka. Chrám zamrzlé krve.

Pokud máte otevřené podsvětí, kováře a mazlíky získáte nové kolo štěstí u dr. Abawuwa, která dává mnohem větší odměny. Může padnout náhodně v úkolu pak stačí z inventáře aktivovat.

 

Lvl 99

V tomto bodu se otevře cechovní a osobní démonický portál. jeden je v cechu pod ikonkou podzemek a druhý uprostřed mapky v podzemkách. Každé má 5 pater s 10 protivníky celkově 50. Každý den se mu obnový 10% života. Odměna po poražení jednoho je 1% k životům. 

Z cechovního 1% k poškození.

 

100 lvl

Možnost nalezení klíče od wc  v úkolech. Z prvního předmětu za den vždy přičte manu z dalších to nejde. Epik 50 many, drahokam 30 many, normální předmět 25 many, lahen 10 many po naplnění nádrže můžete spláchnout. Padne nějaký item z toho je 33% šance, že by to mohl být epik. Zvyšováním aury ve wc by měli být ve vašich obchodech lepší předměty. Maximum aury je 66 tam padá myslím, už jen epik.  Aura se nezvedá, ale plnit a splachovat můžete dál. Pozor u zbraní, které jsou vylepšené u kováře a jsou spláchnuté nedostanete investované suroviny. Ve wc se získávají epiky pro pomocníky do věže.

 

 Lvl 105

Spustí se správce arény. Dostanete se tam dvojitým kliknutím na arénu. Obětujte a zvedejte peníze a vyměňte je za runy.  Doporučuji koupit zlaté křeslo za 25 hub u obchodníka. Ze začátku po pár runách udělat reset, aby vám to šlo rychleji. Nahoře je úprava od jednoho klinutí, až po maximální, aspoň se nemusí tak moc na to klikat. Po získání hodně run jejich resetováním a začínáním od nuly se dostanete k bonusům. Jsou náhodně zobrazeny u předmětů. Mohou to být zkušenosti, zlato, šance na epik, vylepšená kvalita předmětů, zvětšení hp, mrazivé poškození, ohňové, bleskové, odolnost vůči ohni, odolnost mrazu, odolnost blesků a celková odolnost.

Druhé já najdeš ve zbrojírně. Po nasbírání 1000 run ve správci arény.

 

Lvl 110

V úkolech je k nalezení 9. klíč od podzemka. Pyramida šílenství.

Pokud porazíte všechny od 1-9 podzemí a zavřete je otevře se věž. Automaticky se otevře i 10 podzemí Pevnost černých lebek. Ve věži jsou 3 pomocníci od lvl 150 máme štěstí, že jejich úroveň se od nedávna zvedá sama a nebere to zlato a neobtěžuje klikáním. Plně je vyzbrojte očarujte u čarodějky, vložte drahokamy a zdolejte všech 100 pater ve věži.  Pro získání zbroje musíte použít wc na změnu třídy. ( war, luk, mag) později budou padat věci ze stinného podzemka a ty, už změněné jsou nejdou spláchnout. 

 

Lvl 120+

Otevřený správce arény, věž, podsvětí a mazlíci v tomto případě se vám opět odemkne výhodný balíček u houbičkáře.

 

Lvl 125

 V dole lze vytěžit klíč ke stinnému podzemku. Podmínka je mít otevřenou věž, protože tady jdete i s pomocníky útočit na potvoru, je totiž o dost silnější. Ono ve věži si stejně neškrtnete aspoň do lvl 170 :D Každý další klíč od stínu budete moct vytěžit v dole ovšem podmínkou je mít vždy zabito alespoň 5/10 potvor, aby šel náhodně vytěžit další klíček.

Zároveň se  na lvl 130 otevře i tornádo dokud vám zůstane 90% života můžete útočit bez čekání.

 Po zdolání 10 pater v pevnosti černých lebek nebo zdolání 10 potvor v tornádu se otevře 11. podzemí cirkus hrůzy, po jeho zdolání se zpřístupní 12. podlaží peklo a až ho vymlátíte tak 13. podzemí sídlo playa games.

 

Lvl 150+

Otevře se výhodný balíček u houbičkáře.

Aktivace hydry a cechovního mazlíčka podmínka vůdce a 10 členů lvl 150

Vůdce vybere mazlíka na lvl min. 100 jako protivníka hydry. Každý člen by měl vylepšovat cechovního mazlíčka na jeho maximum bohužel to stojí zas houby. Více info v jiných článcích. Jen doplním, že hydra ožije vždy celá s počtem hlav, které byli sraženy se buď zmenší nebo přidá hlava. Poražená hydra zvedá odměnu v denním úkolu není to zas tak důležitá věc.

 

Lvl 200+

Během slevy u houbičkáře se otevře výhodný balíček u houbičkáře.

Automaticky se otevře starodávná škola magie.

Jakmile otevřeme 12 podzemí peklo v dole na drahokamy lze najít klíč od 14. podzemí vychoderos a k 16. podzemí hemorridor

Pro získání klíče od 16 stínového podzemí v dole na drahokamy musíte mít minimálně zabito 5/10 potvor ve 12 stínovém podzemku

  

  14. Dům hrůzy  důl na drahokamy  lvl 240 světlo , stín 350 lvl

  13.  Dračí poklad  důl na drahokamy  světlo 210 , stín 320 lvl 

Lvl 350

Otevře se 15.stinné podzemí.

16. třetí liga superhrdinů  důl na drahokamy světlo lvl 280 a stín lvl  370

20. Dojo hrdinů z dětství  důl na drahokamy světlo lvl 340 a stín lvl 500

 monstra důl na drahokamy světlo lvl 480 a stín lvl 600 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka