VĚŽ A WC

VĚŽ

Věž se otevře po zdolání prvních 9 podzemek, které komplet zavřete. Samozřejmě se vám otevře i 10 podzemko je to automatika, jak ho zavřete otevře se 11 atd.. neplatí pro stinné, tam musíte získat klíče o tom povím zase v článku o podzemkách.  


Předtím jsme házeli předměty do wc  a nic se nám nevracelo, ale to už skončilo s počátkem věže. V minulém updatu hry jsme se mohli obohatit o to, že nám wc vrací předměty, které se pak stávají smradlavými a nedostaneme za ně zlaťáky, ale získáme na jinou rasu zbroj podle toho co jste za postavu a dostanete na ostatní dvě rasy pomocníků.Například máte mága tak v tom případě vám wc vymění věc na wara a nebo lučištníka. Do wc se vám přičte jen první předmět, který tam hodíte. Jinak tam můžete klidně několikrát za den házet věc na výmětu podle toho jak potřebujete vyzbrojit pomocníky, následovníky. Věc ztratí prodejní cenu, ale můžete jí hodit ke kováři.

Je to dost logické a víte proč to tak je? Hned vám to vysvětlím. Ve věži jsou příšery mnohem těžší a vaše postavička už je sama nezvládne. Otevře se vám po zdolání 9.podzemí. Věž má 100 pater a v každé na vás čeká pohádková bytost. Za poražení potvůrky získáte 1% ke zlaťákům. 

Pomocníky jsou celkem tři od každé rasy jeden(obrázky jsou dole od postavy a posuvníků a pomocníci.) . Vylepšují se sami na tvou úroveň.   Byli přesunuty z věže za váš avatar. Jakmile je získáte uvidíte na své postavě šipky, kdy stačí jednoduše listovat mezi nima později ještě doplní alter ego vašeho dvojníka.  Válečník Barbarský Bert, kouzelník Magický Marek a Průzkumnice Důvtipná Kunigunda. Dostanete je s lvl 150 a už záleží jen na vás jak je vyzbrojíte, vylepšíte a dáte drahokam plus očarování svitky od čarodějnice. Lektvary na ně nedáte to je jasné, ale v první řadě bych sháněla zbraně, aby nemlátili jen rukama :D Za každé zdolané patro ve věží dostanete epickou věc, která nemá hodnotu, ale dost pomůže ke zlepšení výzbroje pomocníků doplňkové věci jako prsten, přívěsek a zbytková věc pokud je na vše můžete to dát na svou postavu, pokud je na tři staty nebude to to pravé ořechové pro vás.

 Tady jsem okroužkovala šipky na přepnutí pomocníků, Pak truhla je inventář navíc + ten velký inventář co je vedle se stahuje nahoru a dolů pomocí lana. Nebojte se zatáhnout vše tam budete mít. Pak ta dvojšipka nahoře je mé druhé já, která absolutně nepoužívám a nepotřebuju. Slouží na vytvoření další zbroje předně ho používají kvůli runám, kdy si mohou sestavit třeba věci jen s runama na zlato a použít to při víkendu na goldy. Mě stačí to co mám :D

Druhé já najdeš ve zbrojírně. Po nasbírání 1000 run ve správci arény.


WC 

Sice wc každý zná, ale jeho funkčnost už se změnila. :D No vážně :D

Takže k věci, když byla nedávno do hry přidána věž, která ukrývá mnoho pohádkových nepřátel celkově 100, změnila se jedna podstatná věc v tajemné toaletě. Dříve jste zmáčkli tlačítko hospoda a vzadu u schodů vyhledali wc, abych nezapoměla na to hlavní. Klíč od toalety dostanete od 100 lvl dřív vám nepadne. Jakmile se dostanete na ono místo :D Tak tam můžete každý den hodit 1 nepotřebnou věc za manu a pak měnit věci na pomocníky. Za normální věc vám poskočí mana nahoře v nádobě o 25 bodů many , za epik dostanete jednou tolik 50 bodu. Za vytěžený diamant dostanete 30 many, takže doporučuji nepotřebné buď házet do wc a dávat na pomocníky  či házet ke kováři. Zlato z nich nezískáte ani u čarodějky ani v obchodě.  Nejhorší co můžete udělat je hodit do wc lektvar ten dává jen 10 bodíků. Jakmile naplníte nádobu s manou můžete spláchnout třeba vám bohové za tu námahu dají nějaký epický předmět, na který je šance 33% . K tomu bych ráda dodala, že na některém světě mi padl teprve 1 epik :D což je málo.

Jakmile budeš na úrovni aury 18 začnou ti padat epiky. Byl dosáhnut limit many  1000/ na úroveň.

Každé spláchnutí vám zvyšuje auru na záchodovém prkénku, která vám zajišťuje lepší zboží v čaroobchodě a zbrojírně.  Pokaždé to trvá déle naplnit manu v nádobě. Chce to trpělivost, která vám přinese možná normální věc a nebo epik :D  pro zajímavost max lvl je 66, ale pokračujte stále dál nebojte se toho. Pokud záchod svítí, již jste dnes první věc hodili.  

Zbraně po vhození do wc ztrácí schopnost vrtit suroviny ke kováři z vylepšení, takže bacha na to! Pokud do wc hodíte třeba epic a zrovna už nebylo potřeba  many, tak nadbytek propadne.

Po obětování drahokamu, lektvaru nebo ovoce vám to přičte manu, ale nic se vám nevrátí jako u předmětů, kde se změní třída. 


















 

 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka