Update sfka od jara do podzimu verze 21.0 až 22.5

Zdravím všechny hráče, kteří čekají na můj návod od lopaty pro lopaty :D

Jak jistě víte minulé updaty nestáli za to, abych o nich rozepisovala celý článek, takže to přidám sem. Ani se nechci zmiňovat o tom, že nám opět rozházeli postavu a při náboru nových hráčů to musím přecvakávat, abych viděla kdo má eliky a zvíře. Nechápu, že si s tím nedají pokoj a pořád to mění k obrazu blbému. Pro mě to opět znamená přepracovat články o postavě, cechu a síni slávy, což mě začíná vytáčet a udělám to, až na to budu mít náladu třeba to do té doby celé zase přehází.

Vracím se tedy k aktualizaci z května číslo  21.0 kde nám kvůli blbnutí v expedicích úplně ze hry odstranili červené úkoly, které měli být výhodnější ani nevím, kde to mám na blogu hledat, abych je umazala :D

V Tornádu dostanete nově epik za každého 50 zabitého protivníka. Dále oprava nefunkčních expedic včetně odměn ovoce při eventu a úprava ovládání přes šipky.

Jazyk hry byl osekán na 9 všechny co zbyli najdete v nastavení hry, pokud se vám to přepne na aj stačí to zas vrátit v nastavení na Češtinu.

V chatu můžete vidět max 300 zpráv dozadu. Malá oprava legendárního podzemí.


Další aktualizace byla v červenci a to bylo číslo 22.0, kde došlo k těmto změnám.

Volitelné menu hry ve 3 druzích:  výchozí, kompaktní a klasické. Nastavuje se v nastavení.

Já se usídlila v kompaktním je to méně klikání, protože tu mám ikony a né bordel :D Nevím jestli je nutné vám udělat článek o všech třech podle mě si každý najde to svoje, ale nejsem proti pokud to potřebujete pro přehlednost dejte vědět stejně v tom pořád něco mění :D

V nastavení si můžete pohrát s tím zda chcete v obchodech a u čarodějky vidět prodejní hodnoty. Můžete si tam změnit i časovač na ikonách jak vám třeba běží čas u mazlíku před dalším útokem a nebo tam zobrazit modrou linku to je na vás. Zbytek je takový bordel jako oprava, úprava, navrácení do cechu a zlepšení náhledu na okolní cechy. Lepší to ani nevypisovat :D i když si na tom dali záležet 3 stránky blábolů a zkratek, který snad konečně fungujou a sjednocení všeho na stejnou stranu.

 

Pak tu je ještě aktualizace 22.1

Přidáno jedoucí podzemí, které nikdo nepotřeboval s 10 protivníky, kde je buď sundám za jeden den, když tam nechci vrazit houby a jinde nezabiju ani prvního i s houbama :D fakt skvěle vykalibrované to se musí nechat.

Druid :

Faktor brnění snížen z 200% na 100% a poškození z 40% na 25% platí pro Druida, ale poškození zvednuto z 360 na 400%.  Větší poškození s bonusem od gladiátora. Snížená proměna na orla z 25 na 15%.  Může udělat střemhlavý útok s kritickým poškozením, až 80%.

Druid se nedokáže vyhnout mágum a ani použít střemhlavý útok, ale může jim způsobit  poškození 33%. Lovcům démonů způsobí poškození o 15% větší, než bylo.


Lovec démonů má sníženo o 11% oživování.

Odchod s cechu je okamžitý, takže bacha na tlačítka :D

Proběhla oprava animací a chyb, které doufejme vydrží nějaký ten pátek, než se posere něco jiného.

 

NO a nakonec tu máte dnešní aktualizaci z 1. Října číslo 22.5

Nové podzemí Písečná bouře podmínky odemknutí jsou lvl 500 a zavřené světlé podzemí 28

Do hry byl přidán nový event kočovný cirkus nikdo neví co to bude za kraviny snad se brzo dočkáme.

Speciální event honba za černými drahokamy. Brzy dostupné. (Že by obnova černého pátku?)

Po skončení cechovního boje či obrany dostanou důstojníci a vůdce zprávu s účastí a neúčastí hráčů v boji. Teď jako nevím jestli to nebude zlo, protože i po proběhnutí fuze je těžké sehnat lidi a riskovat, že kvůli neúčasti do něčeho přijdete o rytíře a bonusy cechu je dosti na hofno no uvidíme jinak to vypadá dobře, ale jestli to k něčemu v tomto případě bude.

 

Přidány nové odměny z twitch např. legend balíček a koš ovoce.

Byla zase překopaná spodní část karet na postavě o tom jsem psala hned nahoře no snad to pak někam zase hodím i s obrázky. Na druhou stranu, už můžete do alba i s postavy platí i pro síň slávy.

V cechu máme opět v hajzlu text a zase tam dali ikony nooo bezva… prej lepší interakce zas polezu do bonusů místo do boje :D

Tak nám minule rozbabrali hlídku a zase to vrátili zpět, jednalo se o posuvník na hodiny hlídky, kdy po přepnutí na postavu vedle se to vynulovalo, teď to opět drží. Já teda nevím proč to dávali tam a zase zpátky :D

Přepracovaný vzhled zlatého rámu? Tvl na co :D Vždyť to nikdo nechce, když je to jen ozdoba, kdyby  to aspoň něco dávalo třeba sadu legend epiku nebo nějaký extra prdi bonus škoda práce toto asi to chtěli mít in.

K odemčení kováře stačí, jen lvl 90, již to nechce hnízdo mazlíků bo to házelo chybu.

Pokud nemáte žádné houby, lze za sledování reklam v obchodech obnovit zboží.

No pro dnes s tím končím :D jestli budu něco upravovat ve starších článcích dám tam datum, ale zatím se k tomu nechystám venku pomalu zimujeme zahradu a zahrádku a meju okna atd.. raděj hraju to sfko :D




Myslím, že máte po srandě nehlásit se :D


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka