Plány s blogem voda pod schodem

Ahojte dneska jsem nějak utahaná. To znamená jediné můžu tak akorát odpovídat na vaše dotazy. Ráda bych se zeptala na to o čem by jste tady chtěli občas diskutovat ? Jestli třeba o anime nebo RPC popřípadě skládaní básní z vybraných slov. Můžete nadhodit nějaký nápad pokud budete chtít.

Můžeme taky probírat třeba téma týdne. Tentokrát je to o záplavách řeknu vám k nim pár věcí. Letos jsme zase měli vodu ve sklepě a zahradu až skoro k domu zaplavenou, ale naštěstí se dál nedostala. Postupem dvou dnů se začala trochu krotit a vracela se do řeky Cidliny kam patří. Soucítím se všemi, kteří měli co dočinění s letošními záplavami. Je to jeden z neovladatelných živlů. Občas se musí vybít, aby po zbytek roku mohli škodit ostatní živly jako třeba požáry, když je v létě vedro až k padnutí. Všechno má své pro a proti.

Také jsem se rozhodla, že pod povídkami bude pár větiček o dalším díle nebo o tom co se chystám dál zveřejnit na blogu. To je asi vše jo a chystám tu novou povídku :D Já vím no ještě ani nevíte o čem je, ale brzo se dočkáte. Pa pa

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznam nových eventů komplet info

MAZLÍČCI tabulka komplet info

Aktualizace a Hellevator novinka